Koca Bir eksiklik :(

canim silkin kendine gel bosverya
ne gerek bi baskasina mutlu olmak icin? mutluluk insanin kendinde baslar,beyninde baslar,
sana positif bi sen lazimsin mutlu olmak icin,bi baskasi degil

bazen bende özeniyorum bu tarz şeylere keşke diyorum ama sonra umursamıyorum nasıl olsa zamanı gelince illa olucak diyorum mutlu olmak için illa o tarz şeylere gerek yok bence bunu kafana takıp kendini mutsuz hissetme ben mutlu bi ailem var kazanıyorum harcıyorum sağlığımda iyi daha ne diyorum pozitif ol mutlu ol gerisini zamana bırak.

Olur, zamani vardir. Benim hic bir iliskim planli olmadi. hatta kimi tamamen kontrol disimda oldu :D bi baktim hiyarin birinin sevgilisi olmusum. Dakkada bir ariyo, bulusmak istiyor, bulustugunda elini tutup opmek istiyor falan iyyyyyyyyyyyy :52: sevmeyince hicc cekilmez. ama sonra o merak edilip, aranip, sorulma sende aliskanlik haline geliyor...

Neyse benim dikkaimi ceken "karsimdaki insani yanlis anliyorum, benden hoslandigini dusunuyorum ama aslinda oyle birsey yokmus" demen oldu. bunu biraz daha acar misin? Sen erkekler ne yapinca senden hoslandiklarini dusunuyorsun ve senden hoslandigini dusundugun erkeklere karsi tavrin nasil oluyor?

ya boşver canım.. ilişki aşk vb şeyler eşittir sıkıntı baş ağrısı sorun diye uzar gider.. :31:
bak misal benim sevgilim var ama erkek milletinden soğuttu adam beni.. memleketime gelmesini bekliyorum yüzüne çat diye söylicem "hayatımı zehir ettin senden nefret ediyorum bitti" dicem..
işte ben o zaman mutlu olucam biliyo musun? isterse ölene kadar hayatımda daha kimse olmasın razıyım yeter ki hayatıma gölge eden biriside olmasın..
ha birde insan doğası yani çift olmak ister sana tavsiyem hep hayırlısını iste Allahtan.. gerisini salla gitsin.. kendine de güven azıcık :34:

sevgilisi olanlar sevgli olayını başağrısı olarak tanımlasa da biz kızlar bu istekten asla vazgeçemiyoruz doğamız gereği :)

ama en güzeli sana aşık bir erkek ve ona 'seni arkadaş olarak görüyorum' demek. senden beklentisi olmayan, sana değer veren, sürekli yanında dolaşan harika bir arkadaş ! cicim ayları süreci de uzuyor böyle olunca. dilersen böylesini dile :)=

hayırlısını dile herşeyin hayırlısını..

aman yaaaa eksıklıgını mı hıssedıyorsun en guzel gunlerın suan canım senın yalnızlık gıbısı yok valla misssss
kavga yok gurultu yok kafan rahattt
mutluluk bı erkege baglı değil canım kendı kendıne mutlu olabılmeyı de öğren ileride bağımlı ilişkiler yasayabılırsın yoksa(yanı şiddet gordugu halde erkegını bırakamayan kadınlar gıbı)

Olur, zamani vardir. Benim hic bir iliskim planli olmadi. hatta kimi tamamen kontrol disimda oldu :D bi baktim hiyarin birinin sevgilisi olmusum. Dakkada bir ariyo, bulusmak istiyor, bulustugunda elini tutup opmek istiyor falan iyyyyyyyyyyyy :52: sevmeyince hicc cekilmez. ama sonra o merak edilip, aranip, sorulma sende aliskanlik haline geliyor...

Neyse benim dikkaimi ceken "karsimdaki insani yanlis anliyorum, benden hoslandigini dusunuyorum ama aslinda oyle birsey yokmus" demen oldu. bunu biraz daha acar misin? Sen erkekler ne yapinca senden hoslandiklarini dusunuyorsun ve senden hoslandigini dusundugun erkeklere karsi tavrin nasil oluyor?

Şöyle söyliyimm .. sürekli bakması ,hareketleri vs.. bazen umursamaz bazen ilgili tarafları

Gercekten hoslanan erkekler basta seni elde edene kadar hic umursamaz olmuyorlar. Eger umursamaazlik fark ediyorsan o zaman senden hoslandigindan suphe et. Surekli bakmalari derken, eger sen onlara surekli bakiyorsan i zaman sonra "niye bakiyor bu kiz, dur bakayim yine bakiyor mu?" olayi oluyo. bunu da insanlar yanlis anliyor..

Back
X