- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Cokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.
Son düzenleme: