Koca bir yanlis evliligim

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Cokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.

Son düzenleme:
Anneniz babanız bir gün üzülür iki gün üzülür en fazla.
Ama siz evli kaldığınız sürece hergun mutsuz olacaksınız.
Önceki konularınızı da biliyorum.
Çocuğunuz yok, işiniz gücünüz var evli kalmanız için hiçbir bahaneniz yok.
Kendinize kıymet verin biraz, ne diye çekiyorsunuz bu adamın kahrını anlamıyorum ki?

Oturup evliliğinizi yola sokmak adına bir konuşsanız? Sorunları biriktire biriktire dağ etmekte yıpratıyor. Baktınız olmuyor , ailenize evlenmek kadar ayrılmanında doğal bir eylem olduğunu anlatır alıştıra alıştıra boşanırsınız.

Bolm
Anneniz babanız bir gün üzülür iki gün üzülür en fazla.
Ama siz evli kaldığınız sürece hergun mutsuz olacaksınız.
Önceki konularınızı da biliyorum.
Çocuğunuz yok, işiniz gücünüz var evli kalmanız için hiçbir bahaneniz yok.
Kendinize kıymet verin biraz, ne diye çekiyorsunuz bu adamın kahrını anlamıyorum ki?
Bilmiyorum bilmiyotum bilmiyotummm.basiretim baglanmis gibi.. peki ya sonra? Nasil hissederim acaba gercek anlamda? Pismanligim keskem olur mu? Neler olur cok dusuncedeyim. Herseyi gecelim artik zerre sicaklik duymuyorum. Oyle yitiriyor ki bu yaptiklariyla

Bolm

Bilmiyorum bilmiyotum bilmiyotummm.basiretim baglanmis gibi.. peki ya sonra? Nasil hissederim acaba gercek anlamda? Pismanligim keskem olur mu? Neler olur cok dusuncedeyim. Herseyi gecelim artik zerre sicaklik duymuyorum. Oyle yitiriyor ki bu yaptiklariyla
İnan bana pişman olmazsın. Annemle babam ayrıldı ondan biliyorum

Soğumanın pek çaresi yok bir de şöyle ki huylu huyundan da vazgeçmez eşler genelde birbirlerine benzer yani şöyle ya sen kendini ona benzetirsin huy alışkanlık olarak yada o seni kendine benzetir bu zaten farkında olmadan olur çoğunlukla ama değişme dersen biraz zor olabilir yine de konuşmayı dene istersen

Bolm

Sonra psikolojik ve fiziksel şiddette uğramadığınız bir hayatınız olacak.
Ne için pişman olabilirsiniz ki gerçekten soruyorum bunu?
Çalışıyorsunuz, bir uzmandan yardım alın, hazır çocuğunuz yokken ayrılın bu adamdan.

Annen baban uzulmesın otur cek bu adamı yapacak bisey yok. Bosandıktan sonra keskem olur mu diye sormussun olur bence. Insan bazen asagılanmaya sevılmemeye alıstıgı ıcın o durumu özleyebilir rahatlık huzur ve saygı mutsuz edebilir.. senınkı de o hesap.
Bence alismaya bak.

Bu dünyaya bir defa geliyorsun arkadaşım. Ve hayat mutsuz geçirmek için çok kısa emin ol. Ne karar verirsen başkasını değil kendini düşün. Çünkü sen mutlu olursan ancak başkalarını da mutlu edebilirsin.

Neden boşanmadığınızı gerçekten anlamadım. Bu huyum olmasa bin kere boşanırdım demişsiniz ama yüzünü görmek istemediğiniz adamla evlisiniz. Aileniz sizin her gün mutsuz olduğunuzu görmektense boşanmanızı yeğlerler. Yok eğer aman düzenim bozulmasın, annem babam üzülmesin diyorsanız alışmaya bakın adamın hali bu ona göre davranın, yaşayın evliliğinizi ne diyelim

Kendi evinizde diken üstünde yaşamak çok çok zor bişey sizi çok iyi anlıyorum... Üstelik o ev sizin de eviniz, neden sadece eşinizin istediği düzende yasayasiniz ki. Bosanirsiniz ailenizin üzülmesinden bahsetmişsiniz aileniz suanki mutsuzlugunuzu duysa daha çok üzülmez mi? İşiniz var gücünüz var muhtaç değilsiniz, anladığım kadarıyla çocugunuz da yok. Daha genceciksiniz, hiçbisey için geç değil nefret ettiğiniz bı adamla neden ömür curutuyosunuz?

Bolm

Elle tutulur bir dayanağıniz yok ki neyden pişman olacaksınız? Neyi kaybettiğiniz için pişman olacaksınız? Kaybedecekleriniz sizin huzurunuzdan çok mu önemli sanki

Back
X