Koca bir yanlis evliligim

Bak karı koca çalışıyorsunuz neden ev isi tek senin sırtında ev işi onunda görevi kendini hirpalama Kendi yoluna bak davani aç kaçan rahat etsin

Değer görmediğiniz yerde durmayın kendinize yazık edersiniz. Yaşadığınız durum çok zor karar vermekte zorlanıyorsunuz böyle zamanlarsa insan kendiyle çelişiyor beynimiz oyun oynuyor sanki.
Onun ailesi bu durumları biliyor mu onlara anlatsanız bi yol yordam gösterseler. Ya da siz bi danışmana gidin yardım alın.
Bir de evlenmeden önce de böyle hakaret veya benzer davranışları oldu mu ? Öfkesine neden hakim olamıyor geçmişte bir şey mi yaşamış eşiniz ?

Bak karı koca çalışıyorsunuz neden ev isi tek senin sırtında ev işi onunda görevi kendini hirpalama Kendi yoluna bak davani aç kaçan rahat etsin
Ya diyorum ki bir haftadir kenarda goruyorsun madem defteri ben kaldirmamisim cok mu zor senin kaldirman? Sen dikkat etmiyorsun ben etrafta bisey gorunce rahatsiz oluyorum dedikce takmiyosun beni. Umursasan onemsesen olmaz diye honkuruyorrrr

Sanirim cok sessiz, alttan alan birisiniz. Bu durum esinize cesaret vermis. Bir iki bagirip sesinizi cikarsaniz susar. Takintiliysa kalksin kendi toplasin evi, ben takintiliyim sen toplayacaksin ne demek?

Değer görmediğiniz yerde durmayın kendinize yazık edersiniz. Yaşadığınız durum çok zor karar vermekte zorlanıyorsunuz böyle zamanlarsa insan kendiyle çelişiyor beynimiz oyun oynuyor sanki.
Onun ailesi bu durumları biliyor mu onlara anlatsanız bi yol yordam gösterseler. Ya da siz bi danışmana gidin yardım alın.
Bir de evlenmeden önce de böyle hakaret veya benzer davranışları oldu mu ? Öfkesine neden hakim olamıyor geçmişte bir şey mi yaşamış eşiniz ?
Babasiiiiiiiiiiii. Ah ne beddualar ediyirum icimden. Ayni babasi gibi anlatilnlara gore.. sevkatli iyi ama ayni zamanda deli.

Ya diyorum ki bir haftadir kenarda goruyorsun madem defteri ben kaldirmamisim cok mu zor senin kaldirman? Sen dikkat etmiyorsun ben etrafta bisey gorunce rahatsiz oluyorum dedikce takmiyosun beni. Umursasan onemsesen olmaz diye honkuruyorrrr
Bak canım sen ev hanımı değilsin çalışan bir kadınsın evin sorumluğunu tek başına alamazsın oda yapmak zorunda erkek diye totosunu serip TV izleyemez

S
Sanirim cok sessiz, alttan alan birisiniz. Bu durum esinize cesaret vermis. Bir iki bagirip sesinizi cikarsaniz susar. Takintiliysa kalksin kendi toplasin evi, ben takintiliyim sen toplayacaksin ne demek?
Sessizim. Sindim iyice... biliyorum bilerek yapiyor ama deliye vuruyor. Ve kendinj ispatlamak adina bu gibi durumda bana zarar verebilir. Vurur eder o suursuzlukla dusebilirim biyere carpabilriim. Olay kendini ispatlamak cunku. Tam bir eziklik. Cunku devamli insanlarin ona saygi duymasi icin zamaninda cabaladiguini vs soyluyor. Ama bunu bastirarak soylemek??? Devvamli saygi sayygiiii demek

Onun var ya tepesine ....
Neyse ağzımı bozmayayım.
Valla canım deli deliyi görünce sopasını saklar.
O sehpa devirince sen masa devir.
Altta kalma.
Nereye varırsa varsın.
Hastaysa tedavi olsun, defolsun.
Böyle ottan b.ktan kavga çıkaran tiplere ayarım.

Yani hakikaten celladına aşık bir insan var burada :işsiz:

Defteri tokayı ortada bırakma bir daha. Sehpa masa falan devirirse özür dile kaldır topla hemen. Sabahı bekle nefretin de geçmiş olur.

Hayatını böyle yaşamak senin tercihin. Halbuki normal bir insan bir deli gömleğini paketler masanın üstüne koyar, üzerine de boşanma ilamını bırakır çıkardı evden.

Calisiyorum diyosun ve esin evde herseyi dort dortluk olmasini istiyo ozaman deki isi birakiyim istedigin ortami sağlamak icin zamanim olur calisiyorum ve elimden gelen bukadari demelisin belki demissindirde üzüldüm valla ya

Yeni mi evlisiniz ?
Bana sanki bir terapist yardımı alsanız değişir birşeyler gibi geldi.

Sizin konularınız bitmez. Ailenizi bahane etmeyin, neden korkuyorsunuz ? Ayrılınca iki gün ağlar sonra hayatınıza bakarsınız.

Back
X