• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koca da olmaz baba da olmaz

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kizlar bi iliskim var cok seviyorum ve sevildigimi de dusunuyorum
ama gel gorelim sevdigim biraz ilginc biri
sorumluluk almayi sevmez

bu dunyaya cocuk getirilmez der durur
kendi agziyla kac kez benden ne koca olur ne de baba bana gore degil bu isler uyum saglayamam heralde dedi acik acik

cokk uzuluyorum oysa benim onunla ne hayallerim var
kriterleriniz uyusmuyosa bitir diyiceksiniz

o benim icin vazgecilmez hayatim boyunca yanimda olmasinin isterim

ama boyle olmasini da istemiyorumm ne onerirsiniz

zamani gelince evlenmek istemesini baba olmak istemesini istiyorumm

ama o bunlara karsi

nasil yola getiricem ben bu adami cok takiyorum ayril demeyin lutfenn

E koca olmazsa, baba olmazsa bu adam ömür boyu sevgilin olarak mı kalacakmış.. ?
Oldu.. (=

Kac yasinda bu herif? 20 yasindaysa, boyle konusmasi normal. Isi gucu olsun, hayat kavgasina atilsin, o zaman akli basina gelir.

Eger yasi 25+ sa, bu demektir ki: Benden sana bir yol olmaz, benimle evlenmek gibi bir dusuncen olmasin. Seninle geziyorum sadece, ama hayatimi gecirmek gibi bir niyetim yok. Gercekten sevdigim biri karsima cikarsa onunla evlenicem, cikana kadar da seninle takiliyorum iste.

Son düzenleme:
Sen evlenmek istiyosan oyle bi dusuncesi olmadigini bilincaltina sokmaya calisiyor gibi. Gencken hep boyle artist artist konusur bunlar :)

sorumluluk almayi sevmez

kendi agziyla kac kez benden ne koca olur ne de baba bana gore degil bu isler uyum saglayamam heralde dedi acik acik

ama o bunlara karsi

evlenmek ve baba olmak istememek de bir seçim, yani yola getirilecek bir durum değil ama yaşı küçükse böyle laflar çok edilir zaman içinde değişir hep.. ama 30 vs yaşına gelmiş biri diyorsa artık bir bildiği vardır kendince.. tabi belli olmaz.. insanlar değişiyor sürekli.. asla evlenmem diyip bikaç ay içinde düğün dernek evlenenler de var.. açık açık konuşun.. bu dünyaya çocuk getirilmez bana garip gelir.. 1850de dünya daha iyi bir yer miydi ya da m.s 600de:) sorumluluk almak istememek başka tabi.. her konu da sorumluluktan kaçan biri ise evlilikte zor olur sizin için.. sorumsuz erkek kadar itici az şey vardır herhalde..

Adamin tercihi bu onu yola getirecegim derken bi insana istemedigi bi hayati yasatmak haksizlik olur..zaten sana acik acik soylemis seni kandirmamis ayril demeyin diyorsan sunu dusuneceksin sen bu adam icin cocuk hayalinden vs vazgecer misin..hayir diyorsan kusura bakma ama ayril demekten baska care yok

Cacikta olmaz ... (kendi sevgilim icin)

Ayril demeyelim de ne diyelim ozm?
O baska dusunuyor sen baska..

40 yaşlarına doğru anca düzelir sevdiğin...işin zor..:31:

sorumluluk almayi sevmez

ama o bunlara karsi

27 yaşındayım ve şuanda benden asla anne de olmaz eş de..özellikle çocuk yapmak henüz bana çoook çoook uzak ve bende bu dünyaya çocuk getirilmez diye düşünüyorum artk..en azından bu ülkeye getirilmez o kesin :)

Ha ama bu demek değil ki ben ömür boyu evlenmicem ya da çocuk yapmıcam..sadece hazır değilim..benim başka planlarım,hayallerim,hedeflerim var..

Merak etme sıkma canını zamanı geldiğinde erkek arkadaşın gayet iyi bir koca ve baba olur...hazır olduğunda..

Sevgilisi olmayan bir adamın evlilik bana göre değil çocuk yapmak bana göre değil demesi çok dikkate alınacak birşey değil bence, bu tarz adamların karşısına bunları istetecek bir kadın çıkmamış olabilir yani fikrini değiştirme ihtimali vardır.
Amaa sevgilisi olup sevdiğinide söylüyor ama sevgilisine açık açık benden koca olmaz benden baba olmaz diyorsa gerçektende olamayacağını düşüğündendir tercihi budur ve değişmesi bana göre çok çok zor bir ihtimaldir..
size düşende madem ayrılmak istemiyorsunuz evlilik konusu açmamak,
yanında durabileceğiniz kadar duracaksınız bu durumda,
Sevgilinizin evlilik istememesi sizinde bunu bilerek devam etmeniz ikinizinde ayrı tercihleridir ne güZelki oda ne istediğini biliyor sizide boş yere oyalamak yerine açık açık söylüyor ne yapacağınız size kalmış

sorumluluk almayi sevmez

ama o bunlara karsi

Basbaya benden sana bir cacik olmaz hayal filan kurma biz boyle iyiyiz demek istemis :/

Back
X