Koca dede koca nene :(

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Eşimin anneannesi ve dedesindeyiz kayinvalidem ve 11.5 aylık bebeğimle.
Kadinin cocuğumu aptal misin aptal misin sen diye sevişine mi yanayim yoksa 2 hasta insan su siseleri yanlarinda onlardan birini alip dedenin "susamis bu kiz biraz su verelim deyip o siselerden su içermeye çalışmasına mi ?

Icırıyormuş gibi yaptim hadi verelim geri annecim dedim verdim geri agzina bile deydirmeden. Aradan 5 dakka gecti ikisi birden susamis bu kiz hadi su icsin deyip vermeye calistilar bi mudahale ettim durun ben su getiririm vermeyin dedim baya sinirlendim yaşlı insanlar sonuçta ama onlar nasıl ki başkasının bardağından içmiyorsa küçücük bebeğe de bu yapılmaz yani. Kalkmak istiyorum bi an evvel :/

Aptal mısın sen diye seven kişiye "eh sizin tarafınıza çektiğini düşünüyorsun ama bizim tarafa çekmiş o yüzden gayet akıllı benim evladım hiç üzülme sen" der alırdım çocuğumu kucağıma...

Su içirmeye çalışan yaşlıların da yaşlılığına verir tatlı bir bakışla "ama öyle olmaz ki, o daha çok küçük, dur ben getiririm su ona der çocuğumu kucağıma alır giderdim mutfağa...

Sonra da "afedersiniz, benim acil kalkmam gerekiyor, filanca işim vardı" diye uydururdum bişey kalkardım.

bizimkiler ilk birkaç sene babannemlerle yaşadıklarından ve babannemler de benzer şekilde beni sevdiklerinden...
benim ilk kelimem aptal tarzı bir hakaret kelimesi olmuş. anne veya baba değil de onu demişim.
söylersem ifşa olabilirim çünkü bizimkilerden başka bu denli manyak yoktur sanmıyorum.

yani dikkat edin. çocuk öğrenebilir.

Ahaha kalktım hanımlar. Yaşlı basli diye değil kim olsa ayni seyi yapsa yine burda konu açardım sadece buyukler diye kirmadan bi tepki vermeye calistim bu arada yazıdan bi kaç dk sonra kalkalım dedim kayinvalideme kalktık oyle şimdi kendi evimdeyim

Bana abartı geldi ya bilemedim belki anne degilim ondandir:) benim kuzenimde 24 aylık bazen kullandığımız bardaktan su içer. Öyle mikrop kapipta hastanelik olmadi.

yaa yaşlılar bazen böyle yapıyor müdahale et, yok kendi bardağından içer o susamışsa diye, ağzınızdan vermeyin diyin.

bizim bir komşu da vardı öyle severdi, aptal seniiiii, çirkiin seniiii, ceeeeh diye :D

Bana abartı geldi ya bilemedim belki anne degilim ondandir:) benim kuzenimde 24 aylık bazen kullandığımız bardaktan su içer. Öyle mikrop kapipta hastanelik olmadi.
Hasta insanlar yanlarında 500 mllik şişede su taşırlar ya onla icirmeye calistilar. Ucunda tortular vardı resmen bide hasta ikiside

Back
X