Koca değil çin işkencesi..

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Benim düşünceli kocam yine yaptı yapıcanı. Günlerdir kendi ailevi sebeplerimden dolayı çok sıkıntılıyım.

Sigara içen bi insanım eşimde bunu biliyordu benle evlenirken kabul etti böyle. Şuan çok stresliyim sigaram da yok krize girdim. Almadan işe gitti az önce. 5 kuruş para yok napıcam bilmiyorum. zaten uykumda yok.

Neymiş benim sağlığımı düşündüğünden bugün almıcakmış. Yarın alcakmis. Resmen parasına kıyamıyor. Bahane arıyor. Kızlar evde 3 4 dolar var marketler de geçer mi sizce?

İşe girip çalışsanız?
Evdeki 3-5 doları bozdurun diye para bırakmamazlık yapmadı herhalde. Bir de bunun için tartışacaksınız sonra.
Ayrıca ailevi sorunlarınızla sigara içmenizi istememesinin hiçbir alakası yok.
Sigaraya ayda kaç tl gidiyor oturun hesaplayın adam maaşını neden buna yatırsın? Pinti demek ne kolay oturduğunuz yerden.

Ben de kullanıyorum maalesef ki, o yüzden iyi anlıyorum. Ama eşiniz gerçekten içmenizi istememiş olabilir, benim nişanlım da kullanıyor ben de kullanıyorum buna rağmen bazen elimden çekiyor içme diye.. Koruma içgüdüsü, aslında size iyi bir şey yapıyor..

İşe girip çalışsanız?
Evdeki 3-5 doları bozdurun diye para bırakmamazlık yapmadı herhalde. Bir de bunun için tartışacaksınız sonra.
Sigaraya ayda kaç tl gidiyor oturun hesaplayın adam maaşını neden buna yatırsın? Pinti demek ne kolay oturduğunuz yerden.
Evet pinti diyorum. Çünkü sadece sigara konusunda değil her zaman böyle. Gece çalışıyor ve eve 5 kuruş para bırakmadan gitmesi normal mi sizce? Ben yalnız kalıyorum ve sigarayı geçtim. Düsünmesi gerekir bi erkeğin ya karımın başına bi iş gelirse evde para bulunsun diye dimi?

Evet pinti diyorum. Çünkü sadece sigara konusunda değil her zaman böyle. Gece çalışıyor ve eve 5 kuruş para bırakmadan gitmesi normal mi sizce? Ben yalnız kalıyorum ve sigarayı geçtim. Düsünmesi gerekir bi erkeğin ya karımın başına bi iş gelirse evde para bulunsun diye dimi?
İyi de belirtmiş misiniz eve hiç para bırakmıyor diye? Sigara için para bırakmadı demişsiniz. Ayrıca pinti olduğunu bilerek mi evlendiniz? Net çözümler var ya oturup konuşacaksınız eve para bırakması yönünde, ya işe girip çalışacaksınız ya da ayrılacaksınız.

bence kendinizi bir şekilde oyalamalısınız. bu saatte pek tekin değildir etraf... vurup kafayı yatmak, makarna yapıp yemek, sevdiğiniz bir başka şeyle oyalamak ağzınızı...

Komsun yok mu iste.
Icmeden uykuda gelmez simdi.hayir olaa belki icmeyeceksin ama yok ya aksilik gibi delice istersin.
Ayy cok zor cok
Markte soyle sabah veririm de.

İşe girip çalışsanız?
aynen öyle haftada 70 ayda 280 tl eder. yazık günah.bende zamanında verdiğim paralara acıyorum.çok şükür ama çok şükür kurtuldum bu iletten

Akşamüstü saat 6 da pakette 3 tane sigara kaldığını gördüm. Aşırı panik oldum gittim 3 paket birden aldım. Yakın olsaydınız birini hemen size verirdim. İçmeyen asla anlayamaz. Keşke ben de kurtulsam bir an evvel o da ayrı bir konu.

Back
X