Koca değil çin işkencesi..

Bu saatte çıkarsanız tekel vs tekin olur mu? Veya eşiniz sigarayi nerden buldun gece dışarı mı çıktın diye sorun eder mi?
Çok çıldıracak duruma geldiyseniz komsudan falan 1 tane isteyin. Simdi 1 pajet sigara alırsanız sabaha kadar bitirirsiniz.
Şu hayatta herhalde en çok nefret ettiğim şeyler televizyon ve sigara. Ikisine de asssssla tahammulum yok. Eşim içiyor olsaydı da asla evlenmezdim

Evet pinti diyorum. Çünkü sadece sigara konusunda değil her zaman böyle. Gece çalışıyor ve eve 5 kuruş para bırakmadan gitmesi normal mi sizce? Ben yalnız kalıyorum ve sigarayı geçtim. Düsünmesi gerekir bi erkeğin ya karımın başına bi iş gelirse evde para bulunsun diye dimi?
Kadinlar parasiz birakilmamalidir. Haklisiniz.

evet içmeyen anlamiyor yoklugunda zorlugunu. Keşke icmesek. Dolarla alabilirsin tabi ama dikkatli ol. Alabildinmi canım bu arada

Sigara almamasından ziyade evine 3 kuruş para bile bırakmaması çok ayıp. Bunu bir şekilde çözmelisiniz.

Bnce cok yanlis dusuniosun kocan sni dusunio ne guzel sigara icin neden bukadar deliriosun yani

Konu sigaradan önce sizi parasız bırakması... gece de yokmuş bir şey olsa Allah korusun ne yapacaksınız?

Arkadaşlar şaşkınlıkla okudum yazdiklarinizi. Nasıl bu kadar tiryaki oldunuz, benim 2ayda bir aklıma gelirse gelir o da 1paketi 1haftada içmek olur...çok küçük yaşta mı başladınız merak ettim. Gerçi ben de üni de başlamıştım ama yaklaşık 9yildir da böyle

Sonuç ne:)
Sigarasız ilk gece nasıldı
Madem ilk kez sigarasız yattınız biraz deneyin belki birakirsiniz

Benim düşünceli kocam yine yaptı yapıcanı. Günlerdir kendi ailevi sebeplerimden dolayı çok sıkıntılıyım.

Sigara içen bi insanım eşimde bunu biliyordu benle evlenirken kabul etti böyle. Şuan çok stresliyim sigaram da yok krize girdim. Almadan işe gitti az önce. 5 kuruş para yok napıcam bilmiyorum. zaten uykumda yok.

Neymiş benim sağlığımı düşündüğünden bugün almıcakmış. Yarın alcakmis. Parama kıyamıyorum demiyor da pinti.. Bahane arıyor. Kızlar evde 3 4 dolar var marketler de geçer mi sizce?
sigara almamasına değilde evde tek kuruş para olmaması da takıldım.. Hergün giderken para mı bırakıyor ?
evde beş kuruş yok diyorsunuz Allah korusun acil bir durum olsa ne yapacaksınız eşinizin gelip para vermesini mi bekliceksiniz .. yoksa ben mi yanlış anladım :KK64:

sigara almamasına değilde evde tek kuruş para olmaması da takıldım.. Hergün giderken para mı bırakıyor ?
evde beş kuruş yok diyorsunuz Allah korusun acil bir durum olsa ne yapacaksınız eşinizin gelip para vermesini mi bekliceksiniz .. yoksa ben mi yanlış anladım :KK64:
Kesinlikle bir evde 3-4 dolarmı olur sadece .. Ustelık ıkı kısı calısırken kredı kartı fılanda yok

Kesinlikle bir evde 3-4 dolarmı olur sadece .. Ustelık ıkı kısı calısırken kredı kartı fılanda yok
çok çok saçma bir durum. Zaten şu sabah giderken eve para bırakan koca tipi Allahım göstermesin en nefret ettiğim tip..

karı-koca arasında bunun lafı olmaz kadın çalışmıyorsa da maaşı alınınca eşit bölünmeli diye düşnüyorum, sonucta evi geçindiren kadın ona göre de ayarlar kendini gerçekten okurken şok oldum :KK57:

Back
X