Koca derdi

Ben de eski bi oyun bagimlisiyim. En iyi yontem bu olur bence. Ama adamin huyunu karisi bilir tabii

Onun için dedim zaten biri bana yapsa bir zamanlar cinnet geçirirdim :KK70:
Ama yine de güzel olabilir bilgisayarı kaldırması zaten zor olur belki araları önce biraz bozulur ama sonra adam da alışır iyi fikir.

Siz haklısınız tabiki teknoloji insanları bu hale getiriyor benim eşim öyle degil fakat babamdan biliyorum alıyor tabletini aksam boyunca elinde haber okuyorum diye tutuyor gercekten de okuyor video bakıyor sürekli bir de annemde cok sikayetci ama işin diger tarafı annemi sevdiğini biliyorum işte arkadaslarına falan gitmeyip evde durunca insanlar bu hale geliyor

Siz haklısınız.

Benim kardeşim, annemin oğlu olduğu hâlde annem katlanamıyor ve üzülüyor. Sizin eşiniz, ilgi beklemeniz ve bu durumdan rahatsız olmanız çok olagan.
Annem de bilgisayarı kaldırmıştı. Sonuç? Kardeşim son sistem bi' gamer bilgisayar alarak karşılık verdi. Odası teknoloji üssü gibi. Sürekli donanım ve oyun için para harcıyor. Annem de üzülüyor çocuğumun beyni eriyecek bilgisayar başında durmaktan diye.

Bu durum sizinle alakalı ve sizin yarattığınız bir durum değil. Kendi istemedikçe normal yaşantısına dönmesi zor.

Bilgisayar başında evi bekleyen köpek muamelesi yapın.siz mutlu huzurlu olduğunuzu gisterin ki o bilgisayar başında hayatı kaçırdığını anlasın.mesela onun duyacağı şekilde konuşma yapın arkadaşınızla laf arasinda "bilmiyormusun onu bilgisayar başında yaşlanacak omru bitecek haberi yok.cocugunun büyüğünden bi haber"deyin.sürekli dışarı arkadaslarinizla hava almaya çıktığınızı böyle gözüne sokun.kendini fazlalık gibi hissetsin.

Kocan bağımlı. Ve her bağımlı gibi kabul etmiyor. İşin çok zor çünkü bunun çözümü için iş birliği yapmaz.

Şimdi oyun oynadığı sırada sadece haz almıyor zamanin da hızlı akmasını sağlıyor. Yanında kafası oyun ile meşgul oluyor. Yani onun içini daraltan düşünceler duygular ne gündüz ne gece gelip onu rahatsız edemezler.

Daha bir yıllık evlisiniz. Bebeğini olmuş. Belli ki evlilik + bebek ile başa çıkamıyor. Size önerim 10 gün şehir dışına bilgisayarınız olmadan sakin bir yere gidin. Orada anne +baba+bebek olsun. Sadece bebeğe kendiniz değil ediniz de baksın. Onu beslesin. Altını değiştirsin vs.

Aynen oyle silahli oyunlar online oyniyo.
Yani sonucta yeni evliyiz. Bu kadar degisim sasirtiyo beni. Bukadar da bagimlilik olmaz ki pes dedirtiyo insana. Nebilim normal evli cift gibi degiliz sanki cok bunaldim cook..
Gözünün önünde al bilgisayarı yere carpa carpa kır parçala çok ciddi söylüyorum güzellikle konuşunca sallanıyor bu tipler. Bilgisayarı kır sonra iyice bağır çağır delirdigini dusunsun hatta o zaman kizamaz sana korkar ;) bu dediğini aynen yap korkma bak bi daha eline alabiliyor mu biraz gözü kara olman lazım

benim kardeşim de odadan çıkmadan yaşıyor resmen

ben de az değilim
dün sokaktan pokemon yakalıcam diye kocamı 5 km yürüttüm gece :D

Şuan eşimin fotosunu çekip yollayasim geldi :KK70:
Güya bu tatilde kesin ama kesin bi yerlere gidecektik. Ama adam pc başından kalamıyor. Oyunu kapatsa alışveriş sitelerini geziyor. Onu kapatsa haber okuyor. O pc de işi hiç bitmiyor. Onun bilmediği bi şekilde takip de ediyorum yanlış bisey de yapmıyor.
Ben pek şikayet etmiyorum aslında, ne biliyim hayat sıkıcı, ben de çok sıkılıyorum. En azından ikimizden biri eğlenecek bisey bulmuş, eğlensin.

Evli ve üstelik de baba olmuş , eşin yeni yetme ergen gibi sabahdan akşamlara kadar bilgisayar vs..oyunlarına bi son versin acilen , seni ve çocuğunu hiç birseye değişmemesi lazım evlilik bu değil ....

Back
X