Koca eline bakanlar.. yardım

holdencaufield

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
48
44
3
36
Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.

Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
Sıkma canını sana bakmak zorunda para vermek zorunda ben de çalışmıyorum bazen diyorum para ver evin ihtiyaclari var bazen de kendisi bırakıyor görüyor yani eşek değil ya hatta soruyor herhangi bir şeye ihtiyacın var mı diye

Selam, ben koca eline bakan. Eşimden para istemiyorum banka ve kredi kartlari var bende. İstedigimde para da cekebiliyorum, evde de nakit oluyor zaten.
ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs

Her ay hesabıma para aktarıyor..
Alışveriş kredi kartı ödemelerimi buradan yapıyorum.
Kart'ta var bende parada çekiyorum lazım olduğu zaman.

Eşiniz bütün parayı cebinde mi taşıyor anlamadım ben çalışırken ortak bir yer vardı çekmece gibi nakit paralar orada maaş kartları da oradaydı kimin ne kadar ihtiyacı varsa alır çıkardı ben işi bıraktım bir dönem yine bu şekilde devam etti para ortak yerde dururdu

Çalışmadan önce maaşını her aldığında bir kısmını bana verirdi bir ay idare ederdim yetmezse söylerdim o da kendisi sorardı zaten parasız kalma diye benim söylememe bırakmadan. Sonra çalışmaya başladım şuan daha iyi hissediyorum kendimi. eğer imkanınız varsa istemek zor geliyorsa çalışmak en güzeli tabi herkesin kendi tercihi
Ayrıca ek kartım vardı çalışsam da bende duruyor ne olur ne olmaz diye

ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs

Banka kartini size verince kendi erişimi engellenmiyor ki, verince ne oluyormuş?
Ayrica eşinin evde olmasi problem olacaktiysa calişan bir suru kadin var, evlendikten sonra da calişma sartiyla evlenseymiş.

Calişmayan kadinla sirf eziklemek icin evlenen adamlar var ya sizin ki de ondan.

Sıkma canını sana bakmak zorunda para vermek zorunda ben de çalışmıyorum bazen diyorum para ver evin ihtiyaclari var bazen de kendisi bırakıyor görüyor yani eşek değil ya hatta soruyor herhangi bir şeye ihtiyacın var mı diye
Kendi birakıyor canım bazen bitnce ben istiyorum ama genel olarak 2gune bir bırakır

Başlığınızdan belli bu durumdan eziklendiğiniz.
Madem siz öyle dediniz ben de diyeyim, koca eline bakıyorum. 9 yıldır evliyim, para istediğim vaki değildir.
Çünkü verir zaten, kredi kartım da var.
Gerisi de hayatın akışı işte............

Çalışın bence. Koca eline bakmamak için çalışmak lazım. Ya da bakış açısını değiştirmek lazım. Tercih sizin

Back
X