Koca ile küsmek

Gerçekten haklıysanız geri adım atmayın bırakın o adım atsın. Haklı haksız demeden sürekli tek taraf alttan alıp özür diliyorsa o ilişki toksik bir ilişkiye dönüşüyor.
En güzeli sorunları konuşarak çözmek ve o an ne hissediyorsak içimizden ne geçiyorsa karşı tarafa uygun bir üslupla olduğu gibi söylemek. Eşiniz ep böyleyse yanlış yapıyor bu özelliğinden vazgeçmeli.

Hiç küsmeyiz, küsmekten nefret ederim. Ama şu an küstüyseniz ve haklıysanız bence sürdürülmeli. Çünkü ilk başlarda kim giderse öyle devam ediyor😀 şu an küslüğü siz bozarsanız, bir daha haksız olduğunda bile "o gelir zaten" diyecek. Şu an gelmesini bekleyin ve barıştıktan sonra küsmenin doğru olmadığını, iki yetişkin insan gibi konuşmanızın gerektiğini anlatın.

Eşim be
Kocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?
Eşim benim arkadaşım değil ve açıkçası 32 yaşındayım hiç arkadaşlarımla bile kusmedim. Eşler konuşarak sorunlarını çözmeli küslük bir adım bile ilerletmez sizi

Gece salonda uyudu. Kalkıp çağırmadım ya da ne yapıyosun demedim. Bugün eve ustalar geldi bi onun hakkında resmi konustuk konu dısında bişey konusmadık. Akşama da önceden planladığımız tanıdıklarla olan bir yemek var gideceğim. Oradaki insanlara normal davranıp onunla konusmayı düşünmüyorum. Belli etmemeye calısıcam çevreme olduğunca. Bakalım bu nereye kadar böyle sürecek göreceğiz. Ama adım atan ben olmayacağım kararlıyım

Çok feci küserim, eşim bana küstü mü hatırlamıyorum. Burda mesele küsmek değil yani küsmek dediğimiz şey konuşmak iletişim kurmak istememek. Üzülüp kırıldıktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranamam ki

Kocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?
Küsme huyu olan insandan nefret edıorum. Bıde erkeklerın çoğu hep kemdılerı haklılar.

Daha simdi tartistik.5 yildir evliyiz 2.5 yasinda oglumuz 6 aylik kizimiz var. Benim icin Sabah 6 da marantob basliyor gece 11 kadar tabi 11 den sabah 6 kadarda deliksiz uyumuyorum kizimi emzir oglum uuaniyor su icir yanina yat uyumasini bekle falan . iki kucuk cocukla ne kadar zorlandigimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Tabi yemegim camasir utu temizligimde geri kalmiyor. Aksam eve gelir yemek begenmez. Utu yaparim surasi kisirik falan der. Hatta gecen gun bana senin yaptigin yemekleri yemek istemiyorum dedi o gunden beri onune yemek koymuyorum. Dunden beri bir markette goturemedim sabah gideri aksam gideriz yarin gideriz dedi gecistirdi. Cocuklarimi eltime biraktim gittim alisverisimi yaptim sonra eve geldiginde alay edip beraber giderdik o marketin havasini koklamaliydim dedi. Bende sinirlendim yeter biktim senin bu memnuniytsiz tavirlarindan hala bekarmissin havasinda geziyorsun alisveris yap ye ic gez bu kadarsin. Evin eksigine bakmazsin birsey desem.gecistirsin dedim . Bana ne dese begenirsiniz benim sadece camasirimi yika baska hic birsey yapma ve benimle.konusma dedi. Dedim anana gotur camasirinida o yikasin. Cekildi odaya. Kizlar inanin doldum artik sacma sapan davransilari yuzunden basimdan agri eksik olmuyor.

Ben daha çok küsen taraftim evliliğimizin ilk zamanlarında ama eşim hemen konuşulup halledilmesi taraftarıydı böyle böyle benide törpülemeye başladı haklı olmaniz konusmaniza engel değil. Haklısınız peki ya mutlu musunuz? Haklilik mutluluk getirmez.Bu soruyu kendinize sorun ve eşinize haksiz oldugu kismi kavga etmeden anlatin ama bu gel barisalim sen haksızsın ama ya dönemesin barısmak için can atarak değil gerçekten çözmek için konuşun

Daha simdi tartistik.5 yildir evliyiz 2.5 yasinda oglumuz 6 aylik kizimiz var. Benim icin Sabah 6 da marantob basliyor gece 11 kadar tabi 11 den sabah 6 kadarda deliksiz uyumuyorum kizimi emzir oglum uuaniyor su icir yanina yat uyumasini bekle falan . iki kucuk cocukla ne kadar zorlandigimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Tabi yemegim camasir utu temizligimde geri kalmiyor. Aksam eve gelir yemek begenmez. Utu yaparim surasi kisirik falan der. Hatta gecen gun bana senin yaptigin yemekleri yemek istemiyorum dedi o gunden beri onune yemek koymuyorum. Dunden beri bir markette goturemedim sabah gideri aksam gideriz yarin gideriz dedi gecistirdi. Cocuklarimi eltime biraktim gittim alisverisimi yaptim sonra eve geldiginde alay edip beraber giderdik o marketin havasini koklamaliydim dedi. Bende sinirlendim yeter biktim senin bu memnuniytsiz tavirlarindan hala bekarmissin havasinda geziyorsun alisveris yap ye ic gez bu kadarsin. Evin eksigine bakmazsin birsey desem.gecistirsin dedim . Bana ne dese begenirsiniz benim sadece camasirimi yika baska hic birsey yapma ve benimle.konusma dedi. Dedim anana gotur camasirinida o yikasin. Cekildi odaya. Kizlar inanin doldum artik sacma sapan davransilari yuzunden basimdan agri eksik olmuyor.
Çocuklardan sonra mı değişti?

Eş ile aynı ev içinde küsmek iyi değil ya. Olmaz öyle gerçekten. Evet biseylere kizilir alinilir falan ama normal konuşmak lazım olayı. Surat düşer falan ama küsmek muhatap olmamak nebileyim saçma 😏 bende eşime kızarım eşimde bana kızar falan ama o anda bı video izler gelir yanıma göstermeye normal hayatımıza devam ederiz bence bu şekilde olun. Kus değilmiş gibi davranın enazindan sizin huzurunuz yerinde olur baktınız eşiniz devam ediyor konuşmamaya kendi bilir snrasinda ona gore yol çizilir

Alıngan bir eşim var,ben de onun tam tersiyim,asla alınmam güler geçerim. Buna rağmen küsmeyiz hiç. Eşiniz küsüyorsa bırakın kendi haline naparsa yapsın.

Sonra da ortada adanim diye dolasir böyleleri, bencil pislik

Hep boyle rahatti ama hic cocuklar olunca rahatligindan zorlanicagimi tahmin etmiyordum. Cocuklarina cok duskun cocuklari severken adam catlatir ama ilgilenmiyor henuz ikisi uyanikken bir yikanamadim. Dun dediklerimden sonra bugun bana hediye almis oglumu aldi disariya cikardi. Dunku dediklerim bosa gitmemis insallah boyle devam eder

Bugun bana hediye almis. Oglumuda disariya cikardi biraz rahat edeyim diye herhalde dediklerimi dikkate almis insallah uzun sure aklinda kalir

Surekli kusen tarafim. Hic konusmam. O kendi kendine konusur. Telafi edene kadar sessizlik...
Aile evinde de annem ve babam kusup aylarca konusmazlardi. Sanirim o aliskanligi ben de istemesem de devam ettiriyorum.

Back
X