Koca kişisi

Siz annenizde uyurken kendi akrabasına gidip çay mı içti? Bu kadar olmaz, gelip başınızda beklemesi lazımdı yazıklar olsun. Boşanın derim

Merhabalar hanımlar

Akşam annemdeydim kızımla birlikte. Hastaydım ve uyudum tüm akşam orda. Annemde kıza baktı.

(Eşimin ailesiyle haftasonu birlikteydik. Akşamda bi akrabalarına gelmişler eşimin ailesi(geldikleri ailede bize cok yakın). Benimkide iş çıkışı tabiki hemen o akrabalarına gitmiş) normalde eşimin ailesi uzak oturuyorlar. Ama aynı bizim sitede evleri var 1 aydır buradalar arada gidiyorlar diğer evlerine neyse. Neyse bende hastayım tabi iş çıkışı aramış eşim telefonum kapalıydı baktım sonradan aradım eşime hemen o akrabalarına gitmiş. İnsan eşinin peşinden gelmez mi? Sonra neyse sinir oldum eve geldim beni arıyor haber vermedin eve geçtim diye diyor. Haber ver demiştim diyor birşey demedim. Aradıktan 50 dk sonra eve geldi. Ya bi insan bu kadar anne kuzusu olabilir mi ?
Premses sendromlu bir üye daha

Konudan alakasız kendime üzüldüm annem uzakta geçen çok hasta oldum ayaklarımın altı ağrıyordu paşa paşa çocuk baktım ya o da akşama kadar uyumadı . Ne şanslısınız bosverin böyle seyleri ya ne güzel anneniz yaninizdaymis elli dk geç gelse ne olur ki

Anasına gitmiş yahu ne bu tantana, boyle basıt seyler içinde kin tutmayın yahu, hem uyumussun adam gelip ne yapıcak, ortada sorun yok, sorun aramayın

Allah'ım pes
...
Umarım derdiniz sadece bu kadar olur
bunu bu kdr dert edip kafaya takip buraya yazmak yerine baska kadınların dertlerini okuyup Şükür edin halinize.
Uyumussunuz eve gelmeden gecip cay falan içmiş gelmis herzaman olan sey de degl abartdiniz yani pes

Benim bu senaryoda kavga cikaracagim tek konu beni de misafirlige cagirmasi ya da eve gelip yemek yok mu falan demesi olurdu. Siz hastaymissiniz zaten, esiniz de gitsin iste ailesinin yanina karnini da doyursun gelsin daha iyi degil mi😬

Böyle eşini aileden uzak tutanlara sinir oluyorum ne oluyor gitsin evde olsamda olmasamda gidebilir evini ihmal etmiyorsa sorun ne ben zorla bilet bulup gönderdim yazın otobüsler dolmuş abartmıyorum bütün otobüs firmalarıni tek tek gezip uyduruk bir firmada buldum ailesini görsün diye

Back
X