Koca nerde ne diyeceğini bilmiyor.herkese rezil oluyorum :(

İnsanın ağzının ayarı olması çok önemli.
O yüzden nerde, ne konuşacağını bilen olması benim için önemli kıstaslardan biri. Çünkü ben de bu konularda çekingenimdir.
"Amann beeeaaa" diye gelişine vuramam topu. Hani onu toparlayabilecek bir bayan olsam neyse de.
Asla , sevgilimin ve ya eşimin kırdığı bir potu toparlayacak kıvraklıkta değilim. Basmıyor kafam çakallığa.
O yüzden , nerde ne konuşacağını bilen insan lazım bana mesela.
Eşiniz iyi insandır, iyi eştir evet ne güzel...
Ama bu özelliği artık değiştirilemez bence.
Siz kendinizi değiştirebilirsiniz anca, kasmayarak. Alışarak . "Aman be" diyerek . Seviyorsunuz çünkü.
Bir de ALLAH korusun, sonra konuşmasını aradığınız günler gelir, o günleri gelmeden düşünün de bugün için şükredin. Tek yol bu :ssz:

Benim eşim işine gelince konuşur. Işine gelince lal olur.
Sevdiği insanlarla konuşurken bülbül kesilen adam, hoşlanmadığı insanlara karşı tek kelime etmez. Insanlar anlıyor. Ben onun yerine utanıyorum..

benimki de ketum ya :53:
işine gelmedi mi cevap bile vermez :53:
aynen öyle bazen bir şey soruyorum başka yere bakıyor duymuyor gibi yapıyo :53:
bakmaya devam ediyorum suratına "hı?" diyo
tekrar soruyorum filan anca :53:
şimdi düşündüm de hiç pot kırdığını hatırlamıyorum
adam konuşmuyor ki nereye pot kırsın :60:

hahhhahahaaaaa hahhahhaaaa :60::60::60::60::60:

benimkide bişey sorunca cevap vermiyo bana be ...başka yerlere bakıyo büyük ihtimal duymamazlıktan geliyo üsteleyince hı ne vardı duymadım diyo :))) bazen ne dedim diye sınava tabi tutuyorum tabiii genelde kalıyo ben küsüyorum falan filan :))))

Son düzenleme:
hahhhahahaaaaa hhhahhaaaa :60::60::60::60::60:

benimkide bişey sorunca cevap vermiyo bana be ...başka yerlere bakıyo büyük ihtimal duymamazlıktan geliyo üsteleyince hı ne vardı duymadım diyo :))) bazen ne dedim diye sınava tabi tutuyorum tabiii genelde kalıyo ben küsüyorum falan filan :))))

aynen bilerek yaptığına eminim ki zaten ben :60:

ama ben yılıyor muyum hayır cevaplayana kadar seksen kere sorarım :52:

başının etini pinçik pinçik yerim :52:

aynen bilerek yaptığına eminim ki zaten ben :60:

ama ben yılıyor muyum hayır cevaplayana kadar seksen kere sorarım :52:

başının etini pinçik pinçik yerim :52:

:27: bak şimdi bişi dedim bana baktı çünki ne dediğimi anlamadı dinlese anlar ama ben bekledim ne ne diye anlamadığını fark ettirince ayrıntılı söyledim sonra bana niye gülüyon diyo gülerim ağlancak halime:31::9::7:

Son düzenleme:
:27: bak şimdi bişi dedim bana baktı çünki ne dediğimi anlamadı dinlese anlar ama ben bekledim ne ne diye anlamadığını fark ettirince ayrıntılı söyledim sonra bana niye gülüyon diyo gülerim ağlancak halime:31::9::7:

bizimkiler çok benziyor yarıştırabiliriz =) :9:

suç ailende birazda küçük çocuk gibi arayıp niye şikayet ediyorlar ki? benim eniştemde böyle dangıl dungul konuşur laf nereye gider bilmez. ama biz onu öyle kabullendik geçtik takmıyoruz bile dediklerini. he deyip geçsinler zor bişey mi.

gerçekten eşin çok ilginçmiş,hiç çevremde bu tip erkekte yok,bilgi veriyim desem veremem
bir erkeğin kadın versiyonu gibi
mecburen katlanacaksın eğer anlamıyorsa,değişeceğinide pek sanmıyorum sanki
aileninde şikayet etmesi gereksiz,sonuçta değişmediğini biliyorlar
senin üzüldüğünüde,eee o zaman şikayete ne gerek var

ama senin ve bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm ya
ALLAH hayrınızı versin emi :52:
sanada ALLAH kolaylık versin hatice :1:

Son düzenleme:
gerçekten eşin çok ilginçmiş,hiç çevremde bu tip erkekte yok,bilgi veriyim desem veremem
bir erkeğin kadın versiyonu gibi
mecburen katlanacaksın eğer anlamıyorsa,değişeceğinide pek sanmıyorum sanki
aileninde şikayet etmesi gereksiz,sonuçta değişmediğini biliyorlar
senin üzüldüğünüde,eee o zaman şikayete ne gerek var

ama senin ve bazı arkadaşların yorumlarına çok güldüm ya
ALLAH hayrınızı versin emi :52:
sanada ALLAH kolaylık versin hatice :1:
oyyy gülüm banlı kaderdaşım :1::1: canım benim :1::1:

erkeğin çok konuşanını hiç sevmem.
dersanede de var böyle bi tip,
boş boş konuşuyor her konuda dır dır..
benim muhabbetimin olmamasına rağmen tahammül edemiyorum,
sizin buna takılmanız kadar doğal birşey yok.
çok konuşmasını uyara uyara düzeltebilirsiniz,
ama başkalarının ardından konuşması hele hele sizin ailenizi başkalarına kötülemesi çok çirkin.
bu huy değişir mi bilmiyorum ama tepkinizi ağır koyun.
canım cicim şeklinde uyarmakla düzelecek bişey değil bu.
bildiğiniz adam dedikodu çeviriyor.
açıkçası ben olsam düşünürdüm acaba benim hakkımda da kendi ailesine bişeyler anlatıyor mu diye.

Arkadaşlar kafayı yicem yardımcı olun bana.yazmim diye yıllardır direniyorum ama patlicam artık.çok seviyorum aşığım oda beni seviyor çok şükür.ama eşimin sevmediğim bi özelliği var.elbette kimse dört dörtlük değil biliyorum diyeceklerinizi ama ben çözüm bulamıyorum..
çok fazla konuşuyor.hiç susmuyor.artık bazen isyan edecek duruma getiriyor çenesi.patronu,annesi,benim annem benim ailem onun ailesi,onun arkadaşları herkes gördüğü yerde sabır diliyor bana.her konuda fikri olur muhakkak ve bildiği yanlışsa bu yanlış demez.ben 4 senedir tanıyorum 1 kez ben haksızım demedi.her konuda haklıdır o.
Aile oturmasına gittiğimizde diken üstünde oturuyorum yanlış bir şey diyecekmi diye gözüm onun üstünde devamlı.ve tabiki sonuç şöyle oluyor.annem akşam arıyor hatice kocan yine bi pot kırdı deyip olayı anlatıyor.önce çıldırıyorum sonra eşimle güzelce konuşuyorum ama onun tepkisi : Bundan sonra annende kardeşinde bitmiştir benim için ne konuşurum ne gülerim gider oturur senle kalkarım muhabbette etmem deyip duruyor.
Sabah yine konuştum kuzenime kızkardeşlerimi kötülemiş ya of :5: O kızlar adam olmaz anne parası yer otururlar demiş.kuzenimde bizim kızlar pırlanta gibi öyle deme demiş.neyse ben sabah eşimle konuştum anlattım ya o kadar iyi niyetli güzelce anlatıyorum o bana bitti artık muhabbet etmem konuşmam gitmem gelmem dedi.bende ne yaparsan yap dedim..
Kızlar kusura bakmayın uzadı ama çözümsüz bir mevzu sadece paylaşmak istedim.allah kimseye bunu yaşatmasın.eşinizle ilgili kötü şeyler duymak çok zormuş.dua edin lütfen.çünkü ne annem eşimi şikayet etmekten vazgeçer nede eşim çenesi tutar...

tam olarak benim eşimde böyle herşeyi o bilir her bildiği doğrudur başka kimse bişey bilmez bişeyden anlamaz.Ama alıştım bende hiç tartışmaya girmiyorum ses bile çıkarmıyorum kendi kendine konuşuyo susuyo eğer karışırsam olay büyüyo oyüzden kendi ailesiyle hiç anlaşamazlar onlar ille öyle değil böyle der eşimde yok benim dediğim doğru der hemen tartışma çıkar. Hafta sonu ailemin yanına gittik ordada bişeyler anlatıyo herşeyi kendi işine geldiği gibi anlatıyo tabi bende öyle değil niye kendi işine göre anlatıyosun dedim ooo bana neler sayıyo annemin yanında sen ne bilirsin sen ne anlarsın annemde eşimin huyunu bildiği için cansu sen sus çocuk doğru söylüyo dedi eşime döndü anlat sen ben dinliyorum dedi.. Eşimin haklı olduğundan değil ama orda bozmamak için öyle yapıyo annem alttan alıyo. Abimin eşide dediklerine karşı çıktı hafif tartışma yaşadılar eve dönerken arabada demediğini bırakmadı o... nolacak sanki ne biliyosa adammıda o hiç sevmiyorum o kızı falan filan... Ama insan bi süre sonra çıldıracak duruma geliyo çok zor böyle biriyle hayat geçirmek :19:

tam olarak benim eşimde böyle herşeyi o bilir her bildiği doğrudur başka kimse bişey bilmez bişeyden anlamaz.Ama alıştım bende hiç tartışmaya girmiyorum ses bile çıkarmıyorum kendi kendine konuşuyo susuyo eğer karışırsam olay büyüyo oyüzden kendi ailesiyle hiç anlaşamazlar onlar ille öyle değil böyle der eşimde yok benim dediğim doğru der hemen tartışma çıkar. Hafta sonu ailemin yanına gittik ordada bişeyler anlatıyo herşeyi kendi işine geldiği gibi anlatıyo tabi bende öyle değil niye kendi işine göre anlatıyosun dedim ooo bana neler sayıyo annemin yanında sen ne bilirsin sen ne anlarsın annemde eşimin huyunu bildiği için cansu sen sus çocuk doğru söylüyo dedi eşime döndü anlat sen ben dinliyorum dedi.. Eşimin haklı olduğundan değil ama orda bozmamak için öyle yapıyo annem alttan alıyo. Abimin eşide dediklerine karşı çıktı hafif tartışma yaşadılar eve dönerken arabada demediğini bırakmadı o... nolacak sanki ne biliyosa adammıda o hiç sevmiyorum o kızı falan filan... Ama insan bi süre sonra çıldıracak duruma geliyo çok zor böyle biriyle hayat geçirmek :19:

yani aynen özetlemişsin benim durumumu ...artık bırak desende olmuyorki..huy bu değişmiyorda..gerçekten bize artı bi sabır gerekli :)

yani aynen özetlemişsin benim durumumu ...artık bırak desende olmuyorki..huy bu değişmiyorda..gerçekten bize artı bi sabır gerekli :)

aynen canım ya herkesin arkasından konuşur laf söyler bende hep kızarım sanane niye milletin arkasından konuşuyosun gıybet yapıyosun günaha giriyosun ne kadar kötü olursa olsun sana laf söylemek düşmez diye. ondan sonra başlıyo seninle ayrılacam fikirlerimiz uyuşmuyo ben senin böyle olacağını bilsem evlenmezdim diye. Ahhh ahh bu gencecik yaşımda kocattı beni şimdiden :41:

aynen canım ya herkesin arkasından konuşur laf söyler bende hep kızarım sanane niye milletin arkasından konuşuyosun gıybet yapıyosun günaha giriyosun ne kadar kötü olursa olsun sana laf söylemek düşmez diye. ondan sonra başlıyo seninle ayrılacam fikirlerimiz uyuşmuyo ben senin böyle olacağını bilsem evlenmezdim diye. Ahhh ahh bu gencecik yaşımda kocattı beni şimdiden :41:

dedikodu deyince yalanmı söylüyorum doğrular bunlar diyo benmki :1::1: kız valla yaşlandık :1:

Back
X