• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Sen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberim yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))
:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: bu soylemden nefret ediyorum.. vermek nedir ya...
sizde hemen yargilamayin.. yargisiz konusun adamla.. yazik adama ya ben bunalirim byle esten

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: bu soylemden nefret ediyorum.. vermek nedir ya...
sizde hemen yargilamayin.. yargisiz konusun adamla.. yazik adama ya ben bunalirim byle esten
Yazikmi adama ben hastayim diye gidip 25 dk durup bosalmasimi lazim asil bana yazik yatakta tek basima kaldim madem yapacak 10dk yapsin gelsin vermek meselesine gelince bu gunlerde youtube de vermiycem videosundan dolayi oyle yazdim espiri olsun diye anlayana:KK66:

Yazikmi adama ben hastayim diye gidip 25 dk durup bosalmasimi lazim asil bana yazik yatakta tek basima kaldim madem yapacak 10dk yapsin gelsin vermek meselesine gelince bu gunlerde youtube de vermiycem videosundan dolayi oyle yazdim espiri olsun diye anlayana:KK66:
Allah eşinize sabır versin.

Vermek kelimesi nedir ya. Hangi bayana yakışır bu söylem??? Ayrıca banyoda sabun yoksa siz temizliğinizi neyle yapıyorsunuz. Bilmediğimiz bir yöntem mi var?
Kadınlar küfredebilir de, vermek kelimesini de kullanabilir. Kocaman kocaman kahkahalar da atabilir. Kadınların ne yapıp ne yapamayacağına dair kararları kendilerine bıraksak. Ha misal küfrü kimse etmese kadın erkek ayrımı olmadan daha güzel bir dünya olur ama kadına yakışıyor mu bana çok anlamsız bir cümle olarak geliyor.

Vermek kelimesi nedir ya. Hangi bayana yakışır bu söylem??? Ayrıca banyoda sabun yoksa siz temizliğinizi neyle yapıyorsunuz. Bilmediğimiz bir yöntem mi var?
Banyo degil canim orasi tuvalet ok vermek kelimeside bu gunlerde youtube de vermiycem videosundan esinlenip espiri yapmistim hemen yargilamaya yer arayin yoksa ben mal degilim esim istegim yoksa yafa adetliysem yaklasmaz
!ayrica ben deterjan ile yapiyorum temizligimi kocacim yapsa yapsa el sabunuyla fln yapar kirec cozucuylemi gorecek isini?

Banyo degil canim orasi tuvalet ok vermek kelimeside bu gunlerde youtube de vermiycem videosundan esinlenip espiri yapmistim hemen yargilamaya yer arayin yoksa ben mal degilim esim istegim yoksa yada adetliysem yaklasmaz
!ayrica ben deterjan ile yapiyorum temizligimi kocacim yapsa yapsa el sabunuyla fln yapar isini kirec cozucuylemi gorecek isini?

Banyo degil canim orasi tuvalet ok vermek kelimeside bu gunlerde youtube de vermiycem videosundan esinlenip espiri yapmistim hemen yargilamaya yer arayin yoksa ben mal degilim esim istegim yoksa yada adetliysem yaklasmaz
!ayrica ben deterjan ile yapiyorum temizligimi kocacim yapsa yapsa el sabunuyla fln yapar isini kirec cozucuylemi gorecek isini?
Hı pardon sizin tuvalette sabun yok banyoda var demek ki mazur görün. Biz banyoda da küçük tuvalettede sabun kullanıyoruz hep. Malum iki tarafta da klozet olduğu için. Siz deterjanla yapıyosunuz demekki el temizliğinizi. Hangisi peki omo ariel? Yoksa domestos yada klorak falanmı

Back
X