• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

azram3333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
249
47
38
İstanbul
Arkadaslar ben cok fazla konu acmam bu konuyu acarkende tereddüt ettim..kocam tuvalette uzun kalir normalde sorarim napiyosun bu kadar zaman diye sordugun soruya bak der yada guler.gecen gece yattik uyuduk bende adetliyim karnim cok agriyordu ben donup duruyorum yatakta oda uyuyamadi bi sigara yakti tuvalete girdi baktim çıkmıyor gittim kapisina dinledim napiyo bayildimi diye dusundum: ) duyduklarima inanamadim sakur sukur sesler geliyor arada ve cikacagindada nefes alip verdi derin derin baktim cikiyor hemen yattim nefes nefese kalmissin noldu dedim bisey yok hadi uyu dedi karnin agriyosa hap getiriyimmi dedi yok istemem dedim noldu ya sen bosaldinmi tuvalette dedim ne bosalmasi dedi sonra baktim bana sariliyo yakinlasiyo fln ben adetliyim dedim sonra yattik uyuduk zaten yaz gunu sabah kalkinca dusunu aldi gitti 37 yasindan sonra azdimi kocama ne oluyor:KK42:o_O:KK42:

Son düzenleyen: Moderatör:
Azmamıştır ama rahatlama ihtiyacı duyduysa ve siz de adetliymişsiniz yanaşamamış böyle bir şey yapmıştır.

Bende oyle dusunuyorum ama yarim saate yakin durdu bukadar uzunmuydu isi:KK42:

Yanında siz olmadığınız için ereksiyon olması uzun sürmüş olabilir. Regl olmasanız tamam ama reglsiniz adam istemiş olabilir bir an. Üzülmeyin buna.

Yanında siz olmadığınız için ereksiyon olması uzun sürmüş olabilir. Regl olmasanız tamam ama reglsiniz adam istemiş olabilir bir an. Üzülmeyin buna.
Zaten hamileligim sorunlu geciyor simdide 2.cocuk istiyoruz biliyorum hamile kalincada boyle beni yatakta birakip birakip tuvalete gidecek beni geriyo bu durum gidip wcnin kapisini pat diye acicam o olacak!

Zaten hamileligim sorunlu geciyor simdide 2.cocuk istiyoruz biliyorum hamile kalincada boyle beni yatakta birakip birakip tuvalete gidecek beni geriyo bu durum gidip wcnin kapisini pat diye acicam o olacak!

Hamilelikte belli bir aya kadar seks yapılabiliyor. Bu hamilelik de sorunlu geçecek diye bir kural yok kendinizi şartlamayın bence.

Haha

ha sensin fake ne alaka sen benim evimdemisin nerden biliyosun.?
Yazdıklarınızdan. Pardon şöyle demeliydim verdiğiniz cevapların bazısı öyle komik geldi ki gerçek olmamasını umdum. Ayrıca yaş kaç ki? Hıı sensin fake ne? Birdahaki cevabınızda snne be slq .s.s olcak galiba :KK14:

Back
X