• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Bende guldum bukadar cok yorum yapilacagini beklemiyodum oglum noldu anne niye guluyosun diyo babana guluyorum dedim babammi var internette dedi:KK71::KK71:

ahaha ee napıyomuş kız seninki wcde öğrenebildin mi :KK53:

ayrıca yorumlara alınmamana sevindim espri yapıyoruz hihi

Arkadaslar ben cok fazla konu acmam bu konuyu acarkende tereddüt ettim..kocam tuvalette uzun kalir normalde sorarim napiyosun bu kadar zaman diye sordugun soruya bak der yada guler.gecen gece yattik uyuduk bende adetliyim karnim cok agriyordu ben donup duruyorum yatakta oda uyuyamadi bi sigara yakti tuvalete girdi baktim çıkmıyor gittim kapisina dinledim napiyo bayildimi diye dusundum: ) duyduklarima inanamadim sakur sukur sesler geliyor arada ve cikacagindada nefes alip verdi derin derin baktim cikiyor hemen yattim nefes nefese kalmissin noldu dedim bisey yok hadi uyu dedi karnin agriyosa hap getiriyimmi dedi yok istemem dedim noldu ya sen bosaldinmi tuvalette dedim ne bosalmasi dedi sonra baktim bana sariliyo yakinlasiyo fln ben adetliyim dedim sonra yattik uyuduk zaten yaz gunu sabah kalkinca dusunu aldi gitti 37 yasindan sonra azdimi kocama ne oluyor:KK42:o_O:KK42:

bu doğal bir şey ben adetliyken bile eşim yanımda boşalır ben de öyle istiyorum çünkü buna ihtiyacı var .

Aynen canim yaa istemiyorum mastürbasyon yapmasini dinende uygun degil tabi ben ilk defa karsilastim bu durumla merak ettim bukadar uzun sure ne yapiyo dedim inanin bayildi fln sandim bazi arkadaslar yok efendim kapi dinliyomusumda yok kocama Allah sabir verecekmiste buna benzer yorumlar yapmislar herkesin kendi dusuncesi saygi duyarim

onu diyenler, kendi de yapıyodur da ondann..
kişi kendinden bilir işi:KK53::KK53:

40 yil dusunsem bir kisi tuvalette cok kaldi, ne yapiyor diye dertlenmem herhalde. Yapacak daha onemli isleriniz yok mu Allah askina...

erkegın kendı kendını tatmın etmesı 5dk. lık ıs . esın kendı kendıne ön sevişme yapmadı ya 25 dk. sürsun bence baska bı sıkıntısı olmus

onu diyenler, kendi de yapıyodur da ondann..
kişi kendinden bilir işi:KK53::KK53:
Canim baksana bende yapiyorum nevar bundan daha dogal diyolar bunu diyenlerde evli sasirdim dogrusu bide durmuslar bana sen kucukken cinsel egitim almadinmi diyolar yok almadim!!! nerde veriliyor bu egitim kac seans suruyor sertifika veriyolar mi ???

Back
X