• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Valla bir benim yazdıklarıma bakın bir kendi yazdıklarınıza. Öyle mahalle kavgalarım olmadı, öyle bir ortamım yoktu. Bana hak vermeniz de değil derdim. Eğer hala insanlarla karşılıklı bu üslupla devam etmek istiyorsanız edin zaten. Ben ne diyebilirim ki buna.

seviyesizlik diz boyu konuda.. dert anlatmanın da bir üslubu vardır.. cevap verme fıstık, kibledim.. Mune ilgilenir..

Ne yani dediklerimden bunu mu anladın pes,kimse gidip eşinle konuşmayı düşünmedi zaten,yardımı moralin bozulduğu için moral ve akıl almak için istedin,sonrada anlamadım niye bu kadar ilgi gösterdiniz diyosun.:KK57: ben burdaki tezatı anlamadım,insanlarla dalgamı geçiyosun.Başta gerçekten moralin bozulmuştur konunun seviyesine bakmadan kendimce destekliyim dedim ama bu yazdığını okuyunca artık daha fazla seviyeyi düşürmeden uzaklayman gerektiğini düşünüyorum:KK4::KK4:
Ilk basta gercekten moralim bozulmustu baktim sacma elestriler var tamam elestriye acigimda benim bu konuyu acmami elestirdiler siz konuyu acmami degil yazilanlari elestirdiniz tabiki sayfayi 30a getirmek gibi bir derdim yok malesef cinsellik konusunu acinca insanlar bu sekilde elestri yapabiliyorlar yine yaziyorum ilk basta cok endiseliydim belkide ilk defa karsilastigim icindir ancak sana ayip degilmi niye bu konuyu actin diyenlerde oldu esinin fazla uzerine gitme diyenlerde oldu herkes dusuncesinde ozgur dedim size gelince isterseniz kalin isterseniz gidin

Benim uslubum gayet dogru siz elestirdiginiz icin bu konuyu size ters gelebilir baska sorunuz var mi?

Bakın bir önceki mesajımda siz yerine sen demişim bu bile beni rahatsız etti. Kaldı ki konunuzda geçen bir yığın gereksiz sözcük. Ha kraliyet ailesinden gelmiyorum. Lanlu lunlu konuştuğum da olmuştur ama bir konuda bu kadar özele girip bu kadar tuvalet muhabbeti sizi nasıl rahatsız etmiyor anlamış değilim.

Konuyu açtığınızda size destek verdim çünkü biz kadınların arada böyle vesveseleri olabiliyor, eşim benden soğuyacak mı eskisi gibi olmayacak mı aramız gibisinden... Ama benim düşünceme göre görmese, okumasa , bilmese bile eşinizin bu kadar özelini burada tartışmamız konuşmamız ona büyük haksızlık ve saygısızlık. Bence yönetime söyleyin konunuz kapansın sizin de içiniz rahatlamıştı zaten şüpheniz kalmamıştı.

Konuyu açtığınızda size destek verdim çünkü biz kadınların arada böyle vesveseleri olabiliyor, eşim benden soğuyacak mı eskisi gibi olmayacak mı aramız gibisinden... Ama benim düşünceme göre görmese, okumasa , bilmese bile eşinizin bu kadar özelini burada tartışmamız konuşmamız ona büyük haksızlık ve saygısızlık. Bence yönetime söyleyin konunuz kapansın sizin de içiniz rahatlamıştı zaten şüpheniz kalmamıştı.
Bende bunu anlamiyorum zaten insanlar burda kayinvalidelerini eslerinin capkinliklarini anlatinca ozele girmiyor mu?yada esim bana dokunmuyor birlikte olmuyor yazinca ozel olmuyor mu?bu konuyu actigima pisman degilim ve yazilanlara uslubumu bozmadan cevap verdigimi dusunuyorum ki bozduysam konuyu hemen kapatsinlar..iykide bu konuyu acmisim hic pisman degilim ve dediginiz gibi artik icimde rahatladi.

Canim baksana bende yapiyorum nevar bundan daha dogal diyolar bunu diyenlerde evli sasirdim dogrusu bide durmuslar bana sen kucukken cinsel egitim almadinmi diyolar yok almadim!!! nerde veriliyor bu egitim kac seans suruyor sertifika veriyolar mi ???

hassasiyet farkı canım işte..
onu diyenlere "siz de dini eğitim almanışsınız bu durumda" demek lazım..
çünkü müslüman evli bir erkeğin mastrbsyon yapması dinen haramdır..
hatta hadiste :" kıyamet günü onlar elleri hamile olarak haşrolunur "..diyo..
oyüzden dini kaygısı olmayanlarla tartışmaya gerek yok...

hassasiyet farkı canım işte..
onu diyenlere "siz de dini eğitim almanışsınız bu durumda" demek lazım..
çünkü müslüman evli bir erkeğin mastrbsyon yapması dinen haramdır..
hatta hadiste :" kıyamet günü onlar elleri hamile olarak haşrolunur "..diyo..
oyüzden dini kaygısı olmayanlarla tartışmaya gerek yok...

Kur'anda bize haram kılınmamış bir şey için bu haramdır diyemeyiz. Bununla ilgili bir ayet var.

Back
X