kocacım vardiye ve yemek

benim eşim geceye gidince saat 18.30 da gidiyor.
ben 17 de işten çıkıyorum eve gidip 18.20 ye kadar yemeği hazırlıyorum 10dakika da yiyoruz.
ramazan da bile yemeği erken hazırlardım yanına koyardım ev yemeği yesin diye.

sabah da gelince kahvaltımızı ederiz evdeysem ben oğlumla ilgilenirim o da 12 ye kadar yatar sonra bize katılır. evde değilsem kahvaltıdan sonra işe giderim. o da oğlanı kreşe bırakır. ya dinlenir ya işleri varsa onu halleder. b

biz yemekleri birlikte yeriz hep şartları çok zorlarız..

benim param cok kıymetli be cnm o yüzden saraylarda sen otur allah senin gibi fesatlara dilli düdüklere versin .....

Amin amin versin tabi ki :KK49:
Paran kiymetliyse otur evinde bi tencere yemek yapda tasarruf et iki bilezik daha al. Biraz mantikli harca. Hazir seninle konusuyorken soyliyim. Kocani da ezme tamam mi cok aciyorum ben ona. Arkasindan konusan bir karisi var :KK51: Ama ben olsam iki bilezik alacagima saray gibi evime altin musluk yaptiririm :eek:
Diger konun kapanmis bunu yazamasam olmazdi. Uslubuna dikkat etsen konun kapanmaz , hesabin pasif olmazdi :KK76:

Konu sahibesinin bu konusuna yorum yapılsın lütfen, diğer konularından alıntı yapılıp yorum yapmayınız...

kızlar harika bir site buldum süper tarifler veriyorlar hatta üyelerine çilişle hediyelerde var bi göz atın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X