ilyada hangi oteli demissin kaydirak falan anlamadim ayrintili olarak bana adres falan verebilirmisin tel yada saol canim tesekkur ederim
ya kızlar ben tek mi kaldım..kocaeli izmitten kimse varmı acaba?:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sağol canım bu 2 oldu yine yanlış yere yazmışım:çok üzgünüm:canım msjını hemşerim memleket nire başlığı altına açarsan daha iyi olur...yardımcı olmak istedim.
ilyada cok saol canim tesekkur ederim ha eger bulusucaksaniz bende temmuz 1 den itibaren turkiye deyim yani izmitte insallah gorusuruz ayrica bu karamursel deki yerde acik bufe mi havuz vb neler var ilyada ne guzel ya ben bilmiyordum olmadi denz kenarina tatil koyu acmak lazim :) kim gelir bilmem ama guzel bir fikir dimi cok param olsa acarim yahu kefkenin kenarin yada digerlerinin super olur bizde turist cekebiliriz ozaman :) ben burdan amerikalilarin organizasyonunu yaparim ki cok merak ediyorlar Turkiye yi offff zengin oldum bile :)
he birde su var ben merkezde bir kuafor ariyorum arkadaslar bilen varmi hani kuaforumden cok memnunum super yapiyor diyecekler varsa bana soylesin saclarim berbat oldu burdakiler bizim 90 senelerindeki saclarla geziyor ve igrenc yapiyorlar guzelleri varmi bilmem burda ben bulamadim kimse yani hicbir turk memnun degil bende ulkemde yaptiracagim onerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?