Sezen O, Artık Anne:)) Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 1.268 17 116 Kocaeli 28 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezen #1 arkadaşlar 14 haftalık hamileyim akademi hastanesine gidiyorum ilk doğumumda orda gerçekleşti ama şuanda doğum fiyatları hakkında bilgim yok bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile doktorum nuri bey ilk doktorumda oydu şiddetle tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar 14 haftalık hamileyim akademi hastanesine gidiyorum ilk doğumumda orda gerçekleşti ama şuanda doğum fiyatları hakkında bilgim yok bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile doktorum nuri bey ilk doktorumda oydu şiddetle tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3
wetw Mucizenin annesi Kayıtlı Üye 19 Şubat 2009 413 4 96 50 Kocaeli 29 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezen #2 sezen merhaba... Bebeklerimiz aynı zamanlarda doğmuştu tekrar hamile olduğunu görünce şok oldum. Biraz erken değil mi?
sezen merhaba... Bebeklerimiz aynı zamanlarda doğmuştu tekrar hamile olduğunu görünce şok oldum. Biraz erken değil mi?
Sezen O, Artık Anne:)) Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 1.268 17 116 Kocaeli 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezen #3 benim için biraz zor olucak ama birkaç sene sonra herşey çok güzel olucak