Kocaeli aysegul gürler

ditanem

D&M
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
110
39
18
Arkadaşlar kocaeli de aysegul gurler e giden var mı yada doğum yapmış annelerin tavsiye edeceği doktorlar ??

Ayşegül Hanım'a muayeneye gittim, genel olarak yaklaşımı iyi ama sürekli ben sordukta cevap verdi, kendisi çok bilgilendirmiyor soru sormayınca. Ki hamilelikte daha çok bilgilendirme gereken konu var, iyi bir seçim değil bana göre...

Ben 2,5 sene önce doğum yaptım. Hamilelikte Konak'tan Kazım beye, şimdi medicalde olan lütfiye Hanım'a, cihan hastanesinden funda Hanım'a ve Mehmet atamana, Gölcük'te Numan ulaya gittim. Resmen denemediğim doktor kalmamış

Sonuç olarak Mehmet ataman çok içime şimdi ve gözüm kapalı emanet ettim kendimi ve bebeğimi. Kesinlikle tavsiye ederim. Erkek doktor olmasın derseniz de lütfiye hanım iyidir ama Mehmet ataman kadar normal doğum yanlısı değil

Çok teşekkür ederim :* :*
Benim gezmeme gerek kalmadı

Mehmet beyi deneyeceğim normal doğum düşünüyorum çünkü
Yalnız baştan söyleyeyim, çok bilgili çok tecrübelidir ama pek tatlı dilli değil

Ben çok fevri bi insan olduğum halde idare ettim yine de, tecrübe benim için daha önemli çünkü

Yani böyle aileden biri gibi çıkışıyor bazen insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…