Kocaeli Burun estetik Sedat Vatansever

aykiiz41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
2
0
1
23
Merhaba, burun estetiği yaptıracağım. Kocaeli’deki devlet hastanelerindeki doktorları araştırdığım zaman iki tane burun ameliyatı yapan doktor oluğunu farkettim Bayram Şahin ve Sedat Vatansever. Bayram Şahin’in İnstagram hesabı olduğu için yaptığı burunları gördüm fakat Sedat Vatanseverin yaptığı burunları hiç bir yerde bulamıyorum. İnstagramı ok sanırım baya araştırdım şahsen. Sedat Vatansevere ameliyat olan birisi var mı yardımcı olabilir ki fotoğraf atabilir mi öncesi sonrası gibi rica etsem.

Merhaba geçtiğimiz ayda muayene oldum kendisine malesef sosyal hesabı yok. Kendisine sorduğumda kullanmadığını söyledi.

Merhaba geçtiğimiz ayda muayene oldum kendisine malesef sosyal hesabı yok. Kendisine sorduğumda kullanmadığını söyledi.
Merhabalar Mayıs hanım sanırım mart ayı görüşme yaptınız. Doktor şuan şehir hastanesine gitmiş acaba siz muayene olduğunuz da ameliyat ile ilgili genel bir bilgi verdi mi ? Ben kendisine ameliyat olucam haber bekliyorum.

Merhaba muayene olduğunuzda ameliyat listesine ekledi mi doktor bey farklı şehirde yaşıyorum ona göre randevu alıp gelmek isterim doluluk yoksa bursa ve civarında bir buçuk yıl dolu çünkü hep

Kocaelide yaşayorsunuz sanırım Turgut yüceyi duydunuz mu hiç nasıl bir
Merhaba, burun estetiği yaptıracağım. Kocaeli’deki devlet hastanelerindeki doktorları araştırdığım zaman iki tane burun ameliyatı yapan doktor oluğunu farkettim Bayram Şahin ve Sedat Vatansever. Bayram Şahin’in İnstagram hesabı olduğu için yaptığı burunları gördüm fakat Sedat Vatanseverin yaptığı burunları hiç bir yerde bulamıyorum. İnstagramı ok sanırım baya araştırdım şahsen. Sedat Vatansevere ameliyat olan birisi var mı yardımcı olabilir ki fotoğraf atabilir mi öncesi sonrası gibi rica etsem.
yaptırdınız mı acaba
Merhaba, burun estetiği yaptıracağım. Kocaeli’deki devlet hastanelerindeki doktorları araştırdığım zaman iki tane burun ameliyatı yapan doktor oluğunu farkettim Bayram Şahin ve Sedat Vatansever. Bayram Şahin’in İnstagram hesabı olduğu için yaptığı burunları gördüm fakat Sedat Vatanseverin yaptığı burunları hiç bir yerde bulamıyorum. İnstagramı ok sanırım baya araştırdım şahsen. Sedat Vatansevere ameliyat olan birisi var mı yardımcı olabilir ki fotoğraf atabilir mi öncesi sonrası g oldunuz mu Sedat Beye
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba Sedat Beye

Back
X