yuksell Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2012 170 0 96 Kocaeli 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yuksell #1 Merhaba arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim. İyi ve güvenilir bir doktor arıyorum. İlk doğumumda sezeryan olmuştu ve doktorum yurtdışına gidiyor. Önerdiğiniz doktorlar kimler. Ve doğum ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz.
Merhaba arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim. İyi ve güvenilir bir doktor arıyorum. İlk doğumumda sezeryan olmuştu ve doktorum yurtdışına gidiyor. Önerdiğiniz doktorlar kimler. Ve doğum ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz.
mavikose DENİZ Kayıtlı Üye 4 Şubat 2016 356 243 103 37 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yuksell #2 Merhaba Akademi Hastanesi'nde Yaşar Çeğil'i önerebilirim.
S subar Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2017 2 5 16 10 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi yuksell #3 Önerileri ve tecrübeleri olan varsa, lütfen yazarsa çok sevinirim. Ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Doktor konusunda kafam çok karışık
Önerileri ve tecrübeleri olan varsa, lütfen yazarsa çok sevinirim. Ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Doktor konusunda kafam çok karışık
mavikose DENİZ Kayıtlı Üye 4 Şubat 2016 356 243 103 37 10 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi yuksell #4 subar .!.: Önerileri ve tecrübeleri olan varsa, lütfen yazarsa çok sevinirim. Ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Doktor konusunda kafam çok karışık Genişletmek için tıkla... Akademi Hastaanesi Yaşar Çeğil
subar .!.: Önerileri ve tecrübeleri olan varsa, lütfen yazarsa çok sevinirim. Ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Doktor konusunda kafam çok karışık Genişletmek için tıkla... Akademi Hastaanesi Yaşar Çeğil
Karya_Duru Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 24 9 88 27 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi yuksell #5 Baska tavsiyesi olan