- 14 Kasım 2001
- 21.514
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.634
- 1.623
- 102
Merhaba
Kocaeli'de yeni bir salon arayışı içindeydim. Bu akşam üzeri Bahçecikte olan ve daha geçen hafta açılmış olan Water Front Spor Merkezini gezme fırsatı oldum. Kocael için muhteşem bir tesis yapmışlar. Ön girişten 2 katlı gibi görünen tesis 6 katlı iki bin metre kare. Fitness salonunda bulunan aletleri bugüne kadar görmedim desem yeridir. Güzel iş çıkarmışlar, ellerine sağlık.
Kocaeli'de yeni bir salon arayışı içindeydim. Bu akşam üzeri Bahçecikte olan ve daha geçen hafta açılmış olan Water Front Spor Merkezini gezme fırsatı oldum. Kocael için muhteşem bir tesis yapmışlar. Ön girişten 2 katlı gibi görünen tesis 6 katlı iki bin metre kare. Fitness salonunda bulunan aletleri bugüne kadar görmedim desem yeridir. Güzel iş çıkarmışlar, ellerine sağlık.
Milli sporcular Şule Şahbaz, Nurcihan Gönül ve Bilal Savdertin sahibi olduğu Water Front Sport Center, görkemli bir törenle Başiskele D-100 Karayolu üzerinde hizmete açıldı.
İlimizin başarılı sporcularındanhalterde Avrupa şampiyonu, judocu ve bilek güreşçisi Şule Şahbaz, dünya bilek güreşi şampiyonu Nurcihan Gönül ve milli judocu Bilal Savdert ortaklığındaki Water Front Spor Center, Başiskele D-100 Karayolu üzeri Seymen mevkii Harbiş Caddesi No:72/A adresinde açıldı. 2 bin metrekarelik alan üzerine kurulan, 6 katlı ve 15 personelin görev aldığı Water Front`ta; fitness merkezi, aqua park ve spa merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, jakuzi, şok havuzu, macera duşları ile dinlenme odaları gibi hizmetler Kocaelililer`e sunuldu.
AQUA PARK AÇILACAK
Açılışta halter dalında milli sporcular olan ve şu an Akdeniz oyunlarına hazırlanan Sibel Şimşek, Aylin Daşdelen, Nurdan Karagöz, Rabia Kaya ve bilek güreşi milli sporcusu Engin Tev de hazır bulundu. Spor merkezinde bilek güreşi dersini dünya bilek güreşi şampiyonu olan Nurcihan Gönül, halter derslerini ise halterdeAvrupa şampiyonu, judocu ve bilek güreşçisi Şule Şahbaz verecek.Water Front, haftanın her günü 08.00-23.00 saatleri arasında açık kalacak.