kocaeli de hangi estetik cerrah?

zeynep derman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7
0
44
yıllardır meme küçültme ameliyatı düşünüyorum,hele bu yaz canıma tak etti!! Buradaki yorumları okudum ama çoğu başka şehirlerden en çok da istanbuldan ama ben istanbula gitmek istemiyorum:KK43:((
Kocaeli'de meme küçültme yaptıranlar hangi doktoru tavsiye edebilir? Bayan estetik cerrahları araştırdım biraz ama karar vermek ne kadar zor:KK43:( Bi de bazıları çok iz kalıyor diye yazmış acaba çok rahatsız edici olur mu??

Tonguç beye bir arkadaşım kanser nedeniyle göğsü alınıp protez koydurmuştu, biraz sıkıntılı olmuştu. O yüzden biraz soğudum üniversiteden. Devlet hastanelerini araştıracağım sonra özelleri. Umarım güvenebileceğim bir doktor bulurum. çünkü yoruldum artık bunları taşımaktan.

Tonguç beye bir arkadaşım kanser nedeniyle göğsü alınıp protez koydurmuştu, biraz sıkıntılı olmuştu. O yüzden biraz soğudum üniversiteden. Devlet hastanelerini araştıracağım sonra özelleri. Umarım güvenebileceğim bir doktor bulurum. çünkü yoruldum artık bunları taşımaktan.
Adapazarında kendi doktorumu önerirdim ama kısa zaman önce kendi poliklinigini açtı, artık devlette değil.

Pendik PlastDerm'de Dr.Betül Erdemir meme estetiğinde çok başarılı, meme küçültme ve protez yaptıran arkadaşlarım var, çok memnunlar, tabi İstanbul'a gitmek isterseniz..

X