Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gny herkeze 27 haftalık ikiz bebeklerimi bekliyorum sormak istediğim kocaelide yenidoğan ünitesi olarak bir tek konak hastanesimi var yoksa başka sigorta hastanelerinde de yenidoğan ünitesi varmı yardımcı olursanız sevinirim
gny herkeze 27 haftalık ikiz bebeklerimi bekliyorum sormak istediğim kocaelide yenidoğan ünitesi olarak bir tek konak hastanesimi var yoksa başka sigorta hastanelerinde de yenidoğan ünitesi varmı yardımcı olursanız sevinirim
mrb...iyi akşaölar..kocaeli diyince hemen geldim ama ben daha hamiş kalamadığım için bu konuda hiç bilgim yook..senağlama
allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:
iyi akşamlar.kocaeli üniversitesi tıp fakültesi umuttepe kampüsnde yenidogan ünitesi var.bende oranın tüp bebek merkezinde tedavi oldum. hamile kalldım.inşallah rabbim bize bebişleri hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder.
iyi akşamlar.kocaeli üniversitesi tıp fakültesi umuttepe kampüsnde yenidogan ünitesi var.bende oranın tüp bebek merkezinde tedavi oldum. hamile kalldım.inşallah rabbim bize bebişleri hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder.
ne kadar güzel...bende ekim yada kasımda başlayacağım allah kısmet ederse...aşılama raprumu çıkardım geçen ay tam aşılama yapacakken hamile kaldım ama düşürdm....şimdi bekliycez biraz...eray bey azıcık ilgisiz görünüyor baya endişeleniyorum aslında....sen ne dersin bu konuda?