Kocaeli devlet hastanesi

Sermin041

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
21
3
1
27
Kizlar merhaba, kocaeli devlet hastanesinde plastik cerrah uzm.dr mert muhittin sandıkcı bile görüştüm kendisi çok ilgiliydi fakat ameliyat olaniniz var midir kendisine bir görüşünüz varsa yardimci olur musunuz

Orda çalışan Bir hemşire söyledi
kendisine doktor da gelip ameliyat olmuş
Yani iyi demek ki bir de kontrole ellerinde çiçekle geliyorlarmis

Benim estetik dışında ici de problemliydi cagdas bey kbbci ve rinoplasti yaptığı için onu tercih ettim alanında gayt iyi bir doktor ben cok memnunum
Muhittin beyle de gorusdum diye yazmisiniz.Peki muhittin bey nasil biri ben ameliyatimi muhittin beye olmayi dusunuyorum.fikir verebilir misiniz

Muhittin beyle de gorusdum diye yazmisiniz.Peki muhittin bey nasil biri ben ameliyatimi muhittin beye olmayi dusunuyorum.fikir verebilir misiniz
Gayet ilgili biriydi tabiki sorunumu soyledim ilgilendi neler yapacagimizi konuştuk. Tabi mesleki hayatinda kaç ameliyat yaptı bilmiyorum o kadar detaylı sormamistim ama ilgili bir doktordu

Gayet ilgili biriydi tabiki sorunumu soyledim ilgilendi neler yapacagimizi konuştuk. Tabi mesleki hayatinda kaç ameliyat yaptı bilmiyorum o kadar detaylı sormamistim ama ilgili bir doktordu
Anladim .hastalarinin ameliyatdan sonraki fotograflarini sordunuz mu veya hastalarini hastanede gördünüz mü

Back
X