kocaeli doğum ucretleri

polyana41

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
74
14
Merhaba anneler öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum ben kocaeli'de özel hastane doğum ücretleri öğrenmek istiyorum daha yeniyim bende 5 haftalik ama iyi bi doktor ve hastane arastiriyorum yardimci olanlara tesekkur ederim

Ben Gebzedeyim. Medicalpark a gidiyorum doktorumda Gebzenin en iyi doktorlarından. Sezeryan öğrendiğim kadarıyla 1600 müş.

Benn izmitte cihan hastanesinde sezeryan dogum yaptim. Yalniz normal dogum icin bir gun bir gece suni sanci yedim. Bir gece de dogumdan sonra kaldim. Toplam 2000tl.

Merhaba anneler öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum ben kocaeli'de özel hastane doğum ücretleri öğrenmek istiyorum daha yeniyim bende 5 haftalik ama iyi bi doktor ve hastane arastiriyorum yardimci olanlara tesekkur ederim

Özel kocaeli tıp merkezin de Hilal hanıma gidiyorum, tavsiye edebileceğim bi dr ciddi anlamda ilgili ve normal doğum yanlısı :) ücret olarak da normal 700 800 falan sezeryanda 100 lira farkediyo dediler, tek eksi yani gece doğum olursa cihan hast anlaşmalılar oraya yönlendiriyolar tabi dr yine aynı ama cihan hast ücreti 1500 falanmış

Gebze medikal parka gidiyorum muaneyne ucreti 70 tl nts ucreti 25 tl sezeryan dogum 1600 epidural istersen + 500
Normal dogum 1200 ayni sekilde epidural istersen +500
Gebze yuzyulda muayne 55 nts ucreti 12 ama dogum fiyatini.bilmiyorum

Gebze'deyim.
Merkez Hastanesi Cihangir ay
Normal dogum istiyorsan öneririm
1000 tl
Merkez hastanesi cok pis bir hastane 1000 tlye 200 daha verip medikalde dogrmasini oneririm ayrica cihangir beyi birkac kisiden duydum.cok iyi bir hekimmis ama gece ve tatil.gunu dogum olursa gelmiyormus ne anladim o.isten

Medikal park ummugulsum kuyucuyu oneriyorum bebek istedigo pozisyona.gelsin diye dakikalarca durtuyor yan yatiriyor olmazsa gez gel diyor cok ilgileniyor.kilomla.dahi hatta bebegim zayif diye corba tarifi bile vermisti bir guzel toparladi yavrum

Gebze medikal parka gidiyorum muaneyne ucreti 70 tl nts ucreti 25 tl sezeryan dogum 1600 epidural istersen + 500
Normal dogum 1200 ayni sekilde epidural istersen +500
Gebze yuzyulda muayne 55 nts ucreti 12 ama dogum fiyatini.bilmiyorum
Medicalde hangi doktora gidiyorsun ?

Merkez hastanesi cok pis bir hastane 1000 tlye 200 daha verip medikalde dogrmasini oneririm ayrica cihangir beyi birkac kisiden duydum.cok iyi bir hekimmis ama gece ve tatil.gunu dogum olursa gelmiyormus ne anladim o.isten
Ben merkez hastanesine sırf Cihangir bey için gittim..gece gittim hastnye aradım hmen geldi ..bana geldi yani

Ben merkez hastanesine sırf Cihangir bey için gittim..gece gittim hastnye aradım hmen geldi ..bana geldi yani
Cihangir beyi keske baska hastanede dogum yaptirmaya ikna edebilseniz gercekten merkezde dogum.yapmanizi onermiyorum zaten ortamdan sizde fikir sahibi olmuşsunuz dur biraz

Allah izin verirse 45 gun bebis ters sezeryan olucam ama en basindan beri sezeryan istiyordum o ayri doktorumda tamamen normal.dogum yanlisi ama beni anlamaya calisiyor snirim
yakınmışız ben de sezeryan olacağım ama mecburiyetten. bebeğin eşi önde plesanta previa.

X