• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli doktor önerisi

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
963
Puanlar
73
Selam kızlar,

Daha önce bir kez tüp bebek tedavisi olmuştum . Neyse şimdi tedavisiz hamile olduğumu öğrendim ve ilk kontrol için o tüp bebek doktoruma gittim onu bildiğim için.

Fakat orada devam etmek konusunda kararsızım.

Bir yandan tıbbi geçmişimi biliyor sıkı takip ediyor ve ilgili deneyimli bir doktor devam edeyim diyorum .

ama bir yandan da Tüp bebek doktoru olduğu için o hastanedeki diğer doktorlardan daha pahalı muayene ve doğum ücreti.

Kocaeli’de özel hastanelerde önerebileceğiniz doktor var mı🤔

Selam kızlar,

Daha önce bir kez tüp bebek tedavisi olmuştum . Neyse şimdi tedavisiz hamile olduğumu öğrendim ve ilk kontrol için o tüp bebek doktoruma gittim onu bildiğim için.

Fakat orada devam etmek konusunda kararsızım.

Bir yandan tıbbi geçmişimi biliyor sıkı takip ediyor ve ilgili deneyimli bir doktor devam edeyim diyorum .

ama bir yandan da Tüp bebek doktoru olduğu için o hastanedeki diğer doktorlardan daha pahalı muayene ve doğum ücreti.

Kocaeli’de özel hastanelerde önerebileceğiniz doktor var mı🤔
Merhaba bende aynı durumdayım tüp bebek tedavisi gördüğüm doktor İstanbul da. O yüzden burda arıyorum siz bulabildiniz mi doktorunuzu

Back
X