- 13 Ocak 2016
- 137
- 192
- 18
- Konu Sahibi Nerrantsula
-
Herkese merhaba :) Nurgül Hanım'a burun ameliyatı yaptıranınız var mı acaba İzmit'te?
Muayene ücreti, ameliyatın fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mısınız?
Yapılan yorumlar çok iyi, Nurgül Hanım'ı istiyorum ancak yine de tavsiye edebileceğiniz başka birileri olursa onları da değerlendiririm.. Çünkü henüz hiç netlik yok, daha araştırma aşamasındayım, şimdiden teşekkürler :)
Herkese merhaba :) Nurgül Hanım'a burun ameliyatı yaptıranınız var mı acaba İzmit'te?
Yapılan yorumlar çok iyi, Nurgül Hanım'ı istiyorum ancak yine de tavsiye edebileceğiniz başka birileri olursa onları da değerlendiririm.. Çünkü henüz hiç netlik yok, daha araştırma aşamasındayım, şimdiden teşekkürler :)
Merhaba prof.emre ustundag cok iyi bir dr.ben ona olmayi planliyorum.izmitte
Acibademde calisiyor.Teşekkürler cevabınız için, farklı bi alternatifimin olması iyi. Umuttepede mi emre bey?
Acibademde calisiyor.
Iyi aksamlar.Hmm, fiyat konusu zorlayabilir beni acıbadem pahalı.. yine de çok teşekkürler, iyi akşamlar
Merhaba persembe gunu amaliyat oldum .istersen ozelden anlatabilirim.Hmm, fiyat konusu zorlayabilir beni acıbadem pahalı.. yine de çok teşekkürler, iyi akşamlar
Merhaba persembe gunu amaliyat oldum .istersen ozelden anlatabilirim.
Merhabalar bende bugün burun estetiği için nurgül hocanın kliniğindeydim. Klinikte muayene ücreti alınmıyor. bu senenin fiyatları 5500 gibi bi rakamdan başlıyor ama pazarlık payı bırakıyorlar elbette. ben kendisinden çok pozitif bi elektrik aldım zaten bi çok tanıdığım kendisine ameliyat oldu. gelecek günlerde haklı olduğumu kanıtlicak inşallah :)Herkese merhaba :) Nurgül Hanım'a burun ameliyatı yaptıranınız var mı acaba İzmit'te?
Merhabalar bende bugün burun estetiği için nurgül hocanın kliniğindeydim. Klinikte muayene ücreti alınmıyor. bu senenin fiyatları 5500 gibi bi rakamdan başlıyor ama pazarlık payı bırakıyorlar elbette. ben kendisinden çok pozitif bi elektrik aldım zaten bi çok tanıdığım kendisine ameliyat oldu. gelecek günlerde haklı olduğumu kanıtlicak inşallah :)
Merhabalar bende bugün burun estetiği için nurgül hocanın kliniğindeydim. Klinikte muayene ücreti alınmıyor. bu senenin fiyatları 5500 gibi bi rakamdan başlıyor ama pazarlık payı bırakıyorlar elbette. ben kendisinden çok pozitif bi elektrik aldım zaten bi çok tanıdığım kendisine ameliyat oldu. gelecek günlerde haklı olduğumu kanıtlicak inşallah :)
Merhaba Emre beye mi ameliyat oldunuzMerhaba persembe gunu amaliyat oldum .istersen ozelden anlatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?