Kocaeli Estetisyen / Nurgül Altuntaş

Nerrantsula

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
137
192
18
Herkese merhaba :) Nurgül Hanım'a burun ameliyatı yaptıranınız var mı acaba İzmit'te?
Muayene ücreti, ameliyatın fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mısınız?
Yapılan yorumlar çok iyi, Nurgül Hanım'ı istiyorum ancak yine de tavsiye edebileceğiniz başka birileri olursa onları da değerlendiririm.. Çünkü henüz hiç netlik yok, daha araştırma aşamasındayım, şimdiden teşekkürler :)

Herkese merhaba :) Nurgül Hanım'a burun ameliyatı yaptıranınız var mı acaba İzmit'te?
Yapılan yorumlar çok iyi, Nurgül Hanım'ı istiyorum ancak yine de tavsiye edebileceğiniz başka birileri olursa onları da değerlendiririm.. Çünkü henüz hiç netlik yok, daha araştırma aşamasındayım, şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar bende bugün burun estetiği için nurgül hocanın kliniğindeydim. Klinikte muayene ücreti alınmıyor. bu senenin fiyatları 5500 gibi bi rakamdan başlıyor ama pazarlık payı bırakıyorlar elbette. ben kendisinden çok pozitif bi elektrik aldım zaten bi çok tanıdığım kendisine ameliyat oldu. gelecek günlerde haklı olduğumu kanıtlicak inşallah :)

Bende ameliyat günü aldım ameliyattan 2 gün önce görücem kendisini malesef uzaktan geldiğim için.bende üzerine çok düşünmeden onu seçtim beğendiğim işleri vardı o sebeple bide indirim yapar umarım.

Merhabalar bende bugün burun estetiği için nurgül hocanın kliniğindeydim. Klinikte muayene ücreti alınmıyor. bu senenin fiyatları 5500 gibi bi rakamdan başlıyor ama pazarlık payı bırakıyorlar elbette. ben kendisinden çok pozitif bi elektrik aldım zaten bi çok tanıdığım kendisine ameliyat oldu. gelecek günlerde haklı olduğumu kanıtlicak inşallah :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında bi kez görüştük kendisiyle o zaman devletteydi daha. 2 ay kalmıştı çıkmasına ve boş günü yoktu resmen.. aynen ben de çok iyi bi enerji almıştım ondan o yüzden sadece onu istiyorum diyebilirim. Hayırlı olsun sizin de şimdiden, aktarırsınız gelişmeleri :) gönlünüzce olsun

Sanslimelek senle görüşseydim ameliyata girmeden çok iyi olacaktı yüz tip8m8z benziyor Sen8 örnek göstermek istiyorum nurgül hanıma ☺

Nurgül hanıma 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Her aşamada çok ilgili ve harika bir doktor, realist bir yaklaşımı var. Ameliyat öncesi ne dediyse sonrasında da gördüğünüz o oluyor ve kesinlikle çok doğal duruyor. Süreçle, ameliyatla ya da doktorla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Merhabalar Nurgül hanıma ameliyat olan birine ulaşmaya çalışıyorum epeydir.
Memnun kaldınız mı benimde 2. Ameliyat olmam gerekiyor araştırdım en iyi onu söylediler.
Ücret ne kdr net olarak birde ameliyat gününü uzak tarihe mi veriyor

Back
X