- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Bu hafta gecmek bilmedi zaten dis gebelik olamaz cunku gorduk keseyi gayet iyi dedi drm kalp atisinida duysam bi ohhh cekicem saol cnm dua etaynen kalp atışını duyana kadr bende dokuz doğurmuştum acaba dış gebelik mi ya yoksa diye inş duyarsın canım
ederim canım ben keseyle kalp atışını aynı anda görmştm 6 haftalıkkenBu hafta gecmek bilmedi zaten dis gebelik olamaz cunku gorduk keseyi gayet iyi dedi drm kalp atisinida duysam bi ohhh cekicem saol cnm dua et
Ben sali gunu ogrendim bebegi 2494 du degerim dr gittim sadece kese gozuktu 5 haftalik dedi haftaya gel bakalim kalp atisi icin dedi oglumda 6 haftalikken duymustum bunda da duyarim insallhederim canım ben keseyle kalp atışını aynı anda görmştm 6 haftalıkken
inş duyarsın cnm ama duyarsın gibi benceBen sali gunu ogrendim bebegi 2494 du degerim dr gittim sadece kese gozuktu 5 haftalik dedi haftaya gel bakalim kalp atisi icin dedi oglumda 6 haftalikken duymustum bunda da duyarim insallh
benim sezeryan olucak. mecbur refakatçi alıcaklar ya nasıl almazlar cuma günü gidicem gün almaya sorarım ona göre giderim o zaman. gebze de farabi devlet hastanesi varmış galiba onada çok iyi diyorlardevlette beni en çok korkutan kadınların yanyana yatıyor olup beraber sancı çekip hatta beraber doğum yapması bi de devlette kimseyi yanına almıyorlarmış odada refkatçi de kalamıyormuş sıkıntılı baya
ya evet bende duydum onu herkes onu methediyor bazende diyorum devlette ücretsiz yapmak varken özele neden para veriym ama şu farabiyi deniycem bi de şu doğumla ilgili refakatçi olayını soruym eğer öle bişey yoksa bende giderim bakalm inş refakatçi alıyorlardırbenim sezeryan olucak. mecbur refakatçi alıcaklar ya nasıl almazlar cuma günü gidicem gün almaya sorarım ona göre giderim o zaman. gebze de farabi devlet hastanesi varmış galiba onada çok iyi diyorlar
almaları lazım canım ya nasıl kalkıcaz bebekle ilgilenmek var tuvalet ihtiyacı var. gerçi normal doğum olunca hemen çıkarıyorlar ondan almazlar belki ama sezeryanda mecburlar. oranın doktorları iyi diye çok duydum bana uzak yoksa oraya bende gitmeyi düşündüm aslında daya evet bende duydum onu herkes onu methediyor bazende diyorum devlette ücretsiz yapmak varken özele neden para veriym ama şu farabiyi deniycem bi de şu doğumla ilgili refakatçi olayını soruym eğer öle bişey yoksa bende giderim bakalm inş refakatçi alıyorlardır
valla bende burda birinin okudum öle çok zorlanmış devlette reakatçi almamışlar yanına çocuğu emzirirken faln hep tekmiş inş değildir darıca biraz bana da uzak kalıyor da of valla çok kararsızım burcu hnm hakkında da olumsuz şeyler dyuyorum medical deki napcam bilmiyormalmaları lazım canım ya nasıl kalkıcaz bebekle ilgilenmek var tuvalet ihtiyacı var. gerçi normal doğum olunca hemen çıkarıyorlar ondan almazlar belki ama sezeryanda mecburlar. oranın doktorları iyi diye çok duydum bana uzak yoksa oraya bende gitmeyi düşündüm aslında da
medical e hiç gitmedim bişey diyemem tabi. fiyatları nasıl peki oranın biraz pahalı galibavalla bende burda birinin okudum öle çok zorlanmış devlette reakatçi almamışlar yanına çocuğu emzirirken faln hep tekmiş inş değildir darıca biraz bana da uzak kalıyor da of valla çok kararsızım burcu hnm hakkında da olumsuz şeyler dyuyorum medical deki napcam bilmiyorm
dün aradım doktor prof olursa 1800 değilse 1600 dedi çokta uçuk bi rakam değil oranın muayene ücretleri biraz pahalı sanırımmedical e hiç gitmedim bişey diyemem tabi. fiyatları nasıl peki oranın biraz pahalı galiba
ben 2 sene önce pendik hospital da 500 e yaptım sezeryanı ama şimdi kaç para bilmiyorum arayınca söylemiyor her hastane orası söyler mi bilmem çok da memnun kalmıştımdün aradım doktor prof olursa 1800 değilse 1600 dedi çokta uçuk bi rakam değil oranın muayene ücretleri biraz pahalı sanırım
ist da olsam seçeneğim çok olurdu ama işte ne yazıkkiben 2 sene önce pendik hospital da 500 e yaptım sezeryanı ama şimdi kaç para bilmiyorum arayınca söylemiyor her hastane orası söyler mi bilmem çok da memnun kalmıştım
gebze o kadar uzak değil aslında ama işte genede sıkıntı oluyor malesef. benim içinde aynıist da olsam seçeneğim çok olurdu ama işte ne yazıkki
yani aynen öle burda yakında olması lazım ki doğuma da rahat gideyim bana darıca bile uzak geliyor vallagebze o kadar uzak değil aslında ama işte genede sıkıntı oluyor malesef. benim içinde aynı
öyle malesef. hayırlısı canım daha çok zamanın var nasılsa uygun bir yer bulursun inş. benim günler sayılı bakalım nasıl olacak yarın doktora gidicem belli olacak inş.yani aynen öle burda yakında olması lazım ki doğuma da rahat gideyim bana darıca bile uzak geliyor valla
sen baya atlatmışssın kucağına almana sayılı günler kalmış bişey sorcam bana bu 13.haftada doktor kıza benziyor dedi sence yanılma payı var mı senin ne zaman belli olduöyle malesef. hayırlısı canım daha çok zamanın var nasılsa uygun bir yer bulursun inş. benim günler sayılı bakalım nasıl olacak yarın doktora gidicem belli olacak inş.
var tabi bana kıza benziyor dedi önce sonra erkek dedi ilk hamilelikde erkek oldu. bunda da 4 aylıkken gittim kıza benziyor ama belli değil tam dedi 5 aylıkken de erkek dedi sonrada göstermiyor kendini dediler hep bu zamana kadar. tam kesin kız demediyse değişme payı byük.sen baya atlatmışssın kucağına almana sayılı günler kalmış bişey sorcam bana bu 13.haftada doktor kıza benziyor dedi sence yanılma payı var mı senin ne zaman belli oldu
aynen daha kesin diyemem dedi bu ayın sonunda belli olur herlde artık 16 17 haftalıkkenvar tabi bana kıza benziyor dedi önce sonra erkek dedi ilk hamilelikde erkek oldu. bunda da 4 aylıkken gittim kıza benziyor ama belli değil tam dedi 5 aylıkken de erkek dedi sonrada göstermiyor kendini dediler hep bu zamana kadar. tam kesin kız demediyse değişme payı byük.
aynen hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda inş.aynen daha kesin diyemem dedi bu ayın sonunda belli olur herlde artık 16 17 haftalıkken
inşş ya en büyük duamız o zatn cinsiyet işn eğlencesiaynen hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?