kocaeli - izmit kadın doğum tavsiyesi

greeneyes87

fasulyemmmm
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
959
7
296
Kocaeli
herkezlere merhaba evet bende hamileyim ama sürpriz bi gebelik olduğu için hiç araştırma yapamadım ve biran önce düzgün bir doktora başlamak istiyorum tavsiyesi olan varmı

canım bende izmitteyim hatta konu açtım kcaelili hamişler tanışalım diye. benim ikinci gebeliğim. konak hastanesinde erkan beye gidiyorum tavsiye ederim ama randevu almak çok zordur.funda hanım ve Gülçin hanım diye iki bayan dr da var onlarda yoğun hepsini tavsiye derim. tercih senin...akademide de nuri bey var sanırım araştır hangisi sana uygunsa ona gidersin. hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin

aaa o konuyu görseydım mutlaka gelirdim evet gülçin hanımı çok duydum ama konak hastanesi aşırı miktarlar alıyormuş bu doğrumu peki

canım devlet değil sonuçta özel hastane aşırı bi miktarda değil bana göre,doktorları iyi ben memnunum bi denersin baktın pahalı geldi. başka hastaneye bakarsın. allah kolaylık versin bi sıkıntın olursa yardımcı olmaya çalışırım.

illaki bi miktar alacaklar onda bişey yokta ben 300 400 filn duydumda o yüzden

bu miktarı ne diye duydun, doğum ücreti diyosan valla ben 3 sene 750 tl ödedim sadece doğum parasına, muane ücretleri farklı, bu sene ne kadar doğum bilmiyorum allah nasip ederse kasımda yapacağım bakalım öğrenecez ne kadar olmuş. muayene ücreti 42 lira verdim ben geçen ay, her ayda kontrollarim var kasıma kadar.

Konak'ta dogum ücreti gecen sene 1100 dü arkadaşım doğum yaptı ama çok memnundu. Ben Gölcük aile tıpta Faruk beye gidiyorum gayet memnunum fakat çok hastası var şimdi askeri hastaneye başladım.

Arkadaşlar merhaba.Akademideki Nuri Huseyinoglu hakkinda duyumlariniz yada gideniniz var mı?Ona gitmeyi düşünüyorum kendisiyle ilgili olumsuz bisey duymamistim ama dün arkadaşım pek memnun kalmadığını söyledi kendisinin ve eltisinin de kararsizim.

size çok iyi bir doktor önerebilirim eskiden akademi hastanesindeydi şimdi yeni bir hastaneye geçti.. Gökhan Gümüştaş özel cihan hastanesinde görev yapıyor 4 yıldır benim doktorum ve çok memnunum arkadaşlarıma da önerdim hamile olup giden çok arkadaşım var...

Aaa Gökhan bey Özel Cihan'a mı geçmiş benim arka sokagimda hastane.Gokhan bey icinde iyi duyumlarim olmuştu.aslinda onu da dusunebilirim.

Bende erkan beye gidiyorum konak hastanesine evet cok yogun ama her turlu beklemeye deger bence muayene ucretide cok degil bence 42 lira ama hafta ilerleyince artiyo 60lira falan oluyo ama diyorum ya deger yani erkan beye

izmitli hemşerilerim bende kocaeliden birileri varmı diye arıyodum burda :)) bende acıbadem de izzet beye gidiyorum çok memnunum

elifgulertarhan hanım Acibadem'de muayene ücreti ne kadar?Aynı hastanede Semih bey var onun ücretini sormuştum çok pahalı geldi hem ssk anlaşması yok hem dr. prof. olduğu için rakam fazla benim için.

elifgulertarhan hanım Acibadem'de muayene ücreti ne kadar?Aynı hastanede Semih bey var onun ücretini sormuştum çok pahalı geldi hem ssk anlaşması yok hem dr. prof. olduğu için rakam fazla benim için.

Acıbadem de muayene 180 lira diye biliyorum ama Semih bey iyi bir doktor özel muayenesine gitmiştim 250 lira idi bebeğimin anensefali olduğunu öğrenince Erkan Türköz bana inanmıyorsan hocama git diye önermişti Semih beyi gittim bende doğruladı Erkan beyin teşhisini benim sana tavsiyem kime gidersen git işinde uzman ve deneyimli olsun derim yaptırdığı doğum sayısına bak

Acıbadem de muayene 180 lira diye biliyorum ama Semih bey iyi bir doktor özel muayenesine gitmiştim 250 lira idi bebeğimin anensefali olduğunu öğrenince Erkan Türköz bana inanmıyorsan hocama git diye önermişti Semih beyi gittim bende doğruladı Erkan beyin teşhisini benim sana tavsiyem kime gidersen git işinde uzman ve deneyimli olsun derim yaptırdığı doğum sayısına bak

arkadaşlar aradım acıbademi semih beyin muayene ücretini sordum ben kamuda çalışıyorum buna göre 290 tl yalnız duyduğum bi habere göre benim görümcem ebe hemşire bi hastası acıbademde semih beye gidiyordu acıbadem de doğum 6500 tl semih bey biraz demiş bekle akademi hastanesiyle anlaşmak üzereyim orada yaptırırım doğumunu daha ucuz olur demiş inş geçer akademiye gerçi ben erkan beyi bırakmam ama perinatolog olduğu için semih beye de gitmek istiyorum açıkcası

Erkan beye giden bayanlarr:16::16:Bende yoğun araştırmalarım sonucu onu tercih ettim,ama çok yoğun olduğu için doğrus dürüst konuşamadan çıkıyorus odasından,,bişiler sorcam sürekli bi acele koşturmaca,ayaküstü cevaplar.Bu konu beni biraz bunalttı aslında,,doğumuma da iki hafta falan kaldı,seviyorum doktorumu ama bu sıkıntıyı sadece ben mi yaşıyorum merak ediyorumm?????

Erkan beye giden bayanlarr:16::16:Bende yoğun araştırmalarım sonucu onu tercih ettim,ama çok yoğun olduğu için doğrus dürüst konuşamadan çıkıyorus odasından,,bişiler sorcam sürekli bi acele koşturmaca,ayaküstü cevaplar.Bu konu beni biraz bunalttı aslında,,doğumuma da iki hafta falan kaldı,seviyorum doktorumu ama bu sıkıntıyı sadece ben mi yaşıyorum merak ediyorumm?????

Şunu merak ediyorum konak hastanesi erkan beyi bende duydum ama hep yoğun ve hızlı muayene yapıyormuş neden ısrarla onu tercih ediyorsunuz. Ben ilk doğumumda akademide Gökhan Beye gitmiştim hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. şimdi de yine akademide Yaşar bey e gidiyorum ne ulaşılması zor ne de muayene hızlıca geçiştiriliyor. Geytte memnunum.

Erkan Bey cerrah olarak çok iyi bir doktor. Ben de doğumumu onda yaptım. Hatta başka bir şehirden gelip İzmit'te doğum yaptım ailem orda olduğu için ve sırf ona güvendiğim için. Ancak oğlum Down Sendromlu dünyaya geldi. Benden sonra bir akrabamızın arkadaşı da doğum yaptı onun da kızı Down Sendromlu. Yani anlayacağınız sizin anensefaliyi nasıl tespit etmiş şaşırdım ben. Bizim Down Sendromlu çocuklarımızın ikisinin de teşhisini koyamadı. Bu konuda çok eksik ve çok yoğun olması da sanırım gözden kaçırmasına sebep oluyor. Benim evladım başımın tacı o ayrı ama böyle bir süprizle de karşılaşabilirsiniz. Cerrah olarak evet süper ameliyattan sonra çok kolay toparlandım ama teşhis konusunda aynı başarıyı göremedim uyarmak istedim.

Cihan hastanesi lütfiye hanıma gidiyorum çok memnunum, güler yüzlü ilgili bi doktor. İlk 3 ayım içten kanamalı düşük tehlikesiyle sürekli istirahatlı geçti. İğne ve ilaçlarla atlattık çok şükür. İnşallah bundan sonra da başka bi sıkıntı görmeyiz. 16+4 günlük hamileyim şuan ve hayırlısıyla bebeğimi elime alayım eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum.

Lütfiye hanımı tanıyan bilen giden başka hamile arkadaşımız varsa ondan da duymak isterim hakkındaki düşüncesini..

yeni akademi hastanesinde Reyhan Hanım var. Tavsiye ederim.

Cihan'da Gökhan Bey'in çok hastası var, çok yoğun.

Back
X