- Konu Sahibi greeneyes87
herkezlere merhaba evet bende hamileyim ama sürpriz bi gebelik olduğu için hiç araştırma yapamadım ve biran önce düzgün bir doktora başlamak istiyorum tavsiyesi olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
illaki bi miktar alacaklar onda bişey yokta ben 300 400 filn duydumda o yüzden
elifgulertarhan hanım Acibadem'de muayene ücreti ne kadar?Aynı hastanede Semih bey var onun ücretini sormuştum çok pahalı geldi hem ssk anlaşması yok hem dr. prof. olduğu için rakam fazla benim için.
Acıbadem de muayene 180 lira diye biliyorum ama Semih bey iyi bir doktor özel muayenesine gitmiştim 250 lira idi bebeğimin anensefali olduğunu öğrenince Erkan Türköz bana inanmıyorsan hocama git diye önermişti Semih beyi gittim bende doğruladı Erkan beyin teşhisini benim sana tavsiyem kime gidersen git işinde uzman ve deneyimli olsun derim yaptırdığı doğum sayısına bak
Erkan beye giden bayanlarrBende yoğun araştırmalarım sonucu onu tercih ettim,ama çok yoğun olduğu için doğrus dürüst konuşamadan çıkıyorus odasından,,bişiler sorcam sürekli bi acele koşturmaca,ayaküstü cevaplar.Bu konu beni biraz bunalttı aslında,,doğumuma da iki hafta falan kaldı,seviyorum doktorumu ama bu sıkıntıyı sadece ben mi yaşıyorum merak ediyorumm?????
Acıbadem de muayene 180 lira diye biliyorum ama Semih bey iyi bir doktor özel muayenesine gitmiştim 250 lira idi bebeğimin anensefali olduğunu öğrenince Erkan Türköz bana inanmıyorsan hocama git diye önermişti Semih beyi gittim bende doğruladı Erkan beyin teşhisini benim sana tavsiyem kime gidersen git işinde uzman ve deneyimli olsun derim yaptırdığı doğum sayısına bak