Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Konak hastanesi Gülçin aydar hanımı öneririm 31 haftalık hamileyim süreci çok güzel ilerlettik doğumda sorunsuz olacak inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahHerkese merhabaKocaeli/İzmit çevresinde gebelik takibi için önerebileceğiniz hastane ve doktorlar hangileri? Şu an araştırma sürecindeyim kısa zamanda karar verip randevu almam gerek
![]()
Oluuurr, sigortamın karşıladığı kurumsa neden olmasınÖzelde bildiklerim var benim
Çok teşekkür ederimm, amin inşallahMerhaba Konak hastanesi Gülçin aydar hanımı öneririm 31 haftalık hamileyim süreci çok güzel ilerlettik doğumda sorunsuz olacak inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah![]()
Bir tek medicalpark yok sigortamdaMedical Park’ta ümit hanım veya reyhan hanım olabilir
Medicalpark sigortama dahil değil ne yazık ki ancak Cihan hastanesini bir araştırırım, teşekkür ederimKonakta Firdevs hanım var gebelik surecim onunla başlamıştı ama Medical Park ta Ünal bey ile devam etmiştim. Ünal hocaya şiddetle tavsiye ederim ama o ayrıldı medicalden ve özel kliniğe geçti. Medicalde bende şimdi ikinci kez hamile kalmak için uğraşıyorum sürecim uzun pcos var ama yoluma Reyhan arpacı ile devam ediyorum çok tatlı bir kadın. Özelde tüm kadın doğum doktorlarıni gezdim galibabirde Cihan Hastanesi'nde Ayfer Özer cora yi öneririm.
Ben de şu an Akademi hastanesinde Lütfiye Ünlü ve Mehriban Zeynallı arasındayımAkademi hastanesi Ömer Doğukan Saraç’a gidiyorum. Çok memnunum bir araştırın isterseniz.
Çok teşekkür ederim umarımHayırlısı olsun ben sevdim hastaneyi de umarım memnun kalırsınız![]()