Kocaeli kadin hastaliklari ve dogum op.dr özlem kemik gül

edell_weiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
2
0
86
35
Kocaeli
Arkadaslar kocaelide tahsin ozbek tip merkezinde ozlem kemik gül.var. bu doktorda dogum.yapan varmi?
Doktor ve hastanedeki dogum sartlari hakkinda bilgi verebilirmisiniz? Bu konularda bilgiye ihtiyacim.var.
Yardimci olabilirmisiniz?

Arkadaslar kocaelide tahsin ozbek tip merkezinde ozlem kemik gül.var. bu doktorda dogum.yapan varmi?
Doktor ve hastanedeki dogum sartlari hakkinda bilgi verebilirmisiniz? Bu konularda bilgiye ihtiyacim.var.

Çok yakın bir arkadaşımın hamileliğinin ilk ayında beraber Özlem Hanım a gittik. Gerçekten ilgisinden çok memnun kaldık. Arkadaşım doğumunu özlem hanım a yaptıracağını söyledi. Hamileliği sırasında, doğum öncesi ve sonrası ilgisi çok güzeldi ve bize güven verdi. Arkadaşım çok memnun kaldığı için şimdi diğer hamile arkadaşlar da onu tercih etti. Özlem Kemik Gül İzmitteki Tahsin Özbek Tıp Merkezinde muayene ediyor, Derince deki hastanede ameliyat yapıyor. Hastanenin Anestezi doktoru ve ekibi de oldukça iyi. Tavsiye ederim. :49:

Nasıl oluyorda başından sonuna kadar memnun kalabiliyorsunuz anlamadım doktordan. 3 kere muayeneye gittim her defasında agresif tavırlarıyla benim moralimi daha çok bozdu.. Sürekli tepkili konuşmaları beni çok rahatsız etti hiç memnun kalmadım.. Hamile bir hanıma bu kadar sert davranmak ne kadar doğru kendisine sormak lazım...Şuan 20 haftalık hamileyim doktorumu değiiştirmem gerekecek...:44:

Nasıl oluyorda başından sonuna kadar memnun kalabiliyorsunuz anlamadım doktordan. 3 kere muayeneye gittim her defasında agresif tavırlarıyla benim moralimi daha çok bozdu.. Sürekli tepkili konuşmaları beni çok rahatsız etti hiç memnun kalmadım.. Hamile bir hanıma bu kadar sert davranmak ne kadar doğru kendisine sormak lazım...Şuan 20 haftalık hamileyim doktorumu değiiştirmem gerekecek...:44:
Aynen oyleee çok sert tavırlar sergiledi kocası özgür barış beyle ayni hastaneye bağlıları özgür bey çok iyi her şekilde yardımcı oluyor simdi ben gittim bugün.... Özgür bey dedi ki çatı muanesi olan lazım dedi 38. Haftadasin dedi gel yapalım dedi kesimde kadın doktor olsun dedi tesadüf eseri marmara hastanesinde özlem hanıma gittik yok boyle bi davranış... Yok manavdan birşeyler mi secioz diğer doktorlar ne derse desin ben 40. Haftada olmadan bakmam benim hastam değilsin senin hamilelik gidişatını bilemem falan dedi ulan kovana gitti km yani ara sor o zmn demi sinir küpü oldum paramda boşa gitti paramizla rezil olduk TAVSİYE KESİNLİKLE ETMİOMMM.. YİL OLMUS 2018 HAMİLEYE SERT SERT TAVİRLAR SERGİLİYO HEM ÜZDÜ HEMDE SİNİR ETTİ MORALİM YERLERDE YANİ... AMA EŞİNİ TAVSİYE EDERM COK İLGİLİ BİRİ

Aynen oyleee çok sert tavırlar sergiledi kocası özgür barış beyle ayni hastaneye bağlıları özgür bey çok iyi her şekilde yardımcı oluyor simdi ben gittim bugün.... Özgür bey dedi ki çatı muanesi olan lazım dedi 38. Haftadasin dedi gel yapalım dedi kesimde kadın doktor olsun dedi tesadüf eseri marmara hastanesinde özlem hanıma gittik yok boyle bi davranış... Yok manavdan birşeyler mi secioz diğer doktorlar ne derse desin ben 40. Haftada olmadan bakmam benim hastam değilsin senin hamilelik gidişatını bilemem falan dedi ulan kovana gitti km yani ara sor o zmn demi sinir küpü oldum paramda boşa gitti paramizla rezil olduk TAVSİYE KESİNLİKLE ETMİOMMM.. YİL OLMUS 2018 HAMİLEYE SERT SERT TAVİRLAR SERGİLİYO HEM ÜZDÜ HEMDE SİNİR ETTİ MORALİM YERLERDE YANİ... AMA EŞİNİ TAVSİYE EDERM COK İLGİLİ BİRİ

Aynen oyleee çok sert tavırlar sergiledi kocası özgür barış beyle ayni hastaneye bağlılar özgür bey çok iyi her şekilde yardımcı oluyor simdi ben gittim bugün.... Özgür bey dedi ki çatı muanesi olan lazım dedi 38. Haftadasin dedi gel yapalım dedi esimde kadın doktor olsun dedi tesadüf eseri marmara hastanesinde özlem hanıma gittik yok boyle bi davranış... Yok manavdan birşeyler mi secioz diğer doktorlar ne derse desin ben 40. Haftada olmadan bakmam benim hastam değilsin senin hamilelik gidişatını bilemem falan dedi ulan kocana gittim yani ara sor o zmn demi kadinin zaten fazla hatasi yok.. Belliydi yani. sinir küpü oldum paramda boşa gitti paramizla rezil olduk TAVSİYE KESİNLİKLE ETMİOMMM.. YİL OLMUS 2018 HAMİLEYE SERT SERT TAVİRLAR SERGİLİYO HEM ÜZDÜ HEMDE SİNİR ETTİ MORALİM YERLERDE YANİ... AMA EŞİNİ TAVSİYE EDERM COK İLGİLİ BİRİ

Son düzenleme:
ynen oyleee çok sert tavırlar sergiledi kocası özgür barış beyle ayni hastaneye bağlılar özgür bey çok iyi her şekilde yardımcı oluyor simdi ben gittim bugün.... Özgür bey dedi ki çatı muanesi olan lazım dedi 38. Haftadasin dedi gel yapalım dedi esimde kadın doktor olsun dedi tesadüf eseri marmara hastanesinde özlem hanıma gittik yok boyle bi davranış... Yok manavdan birşeyler mi secioz diğer doktorlar ne derse desin ben 40. Haftada olmadan bakmam benim hastam değilsin senin hamilelik gidişatını bilemem falan dedi ulan kocana gittim yani ara sor o zmn demi kadinin zaten fazla hatasi yok.. Belliydi yani. sinir küpü oldum paramda boşa gitti paramizla rezil olduk TAVSİYE KESİNLİKLE ETMİOMMM.. YİL OLMUS 2018 HAMİLEYE SERT SERT TAVİRLAR SERGİLİYO HEM ÜZDÜ HEMDE SİNİR ETTİ MORALİM YERLERDE YANİ... AMA EŞİNİ TAVSİYE EDERM COK İLGİLİ BİRİ

Back
X