Kocaeli konak hastanesinde cocuk doktoru tavsiye eden

omerfarugunannesi

kocam ve oğlum..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
190
1
96
Kocaeli
Arkadaslar konak hastanesinde 1kez halil beye götürdüm ama havalı tavırlarından memnun olmayanlar varmış. Kararsızım. Tavsiye edebileceğiniz baska biri var mı?

Arkadaslar konak hastanesinde 1kez halil beye götürdüm ama havalı tavırlarından memnun olmayanlar varmış. Kararsızım. Tavsiye edebileceğiniz baska biri var mı?

cnm 1 kere gittim diyorsun,peki sana havalı,ukala biri gibi geldi mi?ben de ona gitmeyi düşünüyorum da..bende akademiye yalçın beye gidiyordum.ama asla tavsiye etmem.tarzı çok farklı bi adam,biraz konuşma tarzı garip.alaycı,ukala,ağzı bozuk..aslında duyumlarla değilde gidip yaşayarak görmek lazım.mesela benim memnun kalmadığımdan başkaları memnun kalabilir.beklentiye bağlı..

ben konakta doğum yaptım ve ilk kontrolü yapan halil beydi sonra çıkışta da yapan oydu ama hiç memnun kalmadım tavırlarından yaklaşımından nasıl olsa bir sürü hastası var ya kendini çok rahat görüyo o yüzden yeğenimi götürmüşlerdi sanırım erdinç beydi doktor ama ondan da memnun kalmamışlar abimler bilemiyorum tabi arz talep meselesi onları beğenenlerde var muhakkak

Burdan birisinden duydum, bebegin emmesiyle ilgili bisey sormus "banane canım emzirirsen emzir, emzirmezsen emzirme" diye cevap vermis cok garibime gitti. Bunun gibi seyler duydum. Bana öyle cevap verirse cok bozulurum.

Burdan birisinden duydum, bebegin emmesiyle ilgili bisey sormus "banane canım emzirirsen emzir, emzirmezsen emzirme" diye cevap vermis cok garibime gitti. Bunun gibi seyler duydum. Bana öyle cevap verirse cok bozulurum.

yaa bazı doktorlar ne kadar garip.benim gittiğim doktorda aynı öyleydi.soru sor adam gibi cvp vermezdi...bi gideyim bakim ben şu halil beye.bozarsa bende onu bozarım deneyimliyim nasılsa ilk doktorumuzdanguclubacismile

yaa bazı doktorlar ne kadar garip.benim gittiğim doktorda aynı öyleydi.soru sor adam gibi cvp vermezdi...bi gideyim bakim ben şu halil beye.bozarsa bende onu bozarım deneyimliyim nasılsa ilk doktorumuzdanguclubacismile

Tamam kardes sen bi git de bana da haber verirsin bi zahmet. Ya kimse gitmemiş mi konaga biri bişey söylese

Ya bazı doktorlar ne kadar havalı oluyor. Benim abim de uzman doktor, yengem de, kardesim de. Hepsi de cok mütevazi. Doktorluk hizmet meslegi. ınsanları sevmeyenlere diploma vermesinler kardesim

o kişi benim :) bana demişti onu malesef daha doğum yapalı 3 gün olmuştu ve bebeğim hiç durmadan emip hiç durmadan ağlıyodu nedendir ne derdi vardır diye sorayım dedim daha tam sorumu bitirmeden bana ne istersen yap emzirirsen emzir demez mi iyi ama ağlıyo diyorum oralı bile olmadı benim için o an bitti zaten

Ya gercekten cok ayıp etmiş. Ben senin yazını okuyunca doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten. Tamam belki kötü bir gün gecirmis olabilir, sinirli olabilir ama icinde insan sevgisi olan bir insan sonradan özür diler. Neyse yine de günahını almıyım belki pişman olmustur sonradan. Peki sen ne yaptın kardes, simdi kime gidiyorsun?

pişman oldumu bilmem ama pişkin pişkin gülüyodu neyse memnun kalanlar vardır sonuçta ben beğenmedim kendisini bikaç kişiden daha memnun olmadığını öğrendim şimdi merkezde mehmet suat gürkan var ona gidiyorum inanılmaz naif bi insan tamam belki çok müthiş bi doktor değil ama ben iyi bi doktor olduğuna inanıyorum dün bebeğim rahatsızlandı telefonla ulaşıp dedik uyumuyo ağlıyo ama başka odaya geçince gülüyo ediyo hemen anladı kulağı ağrıyodur dedi hemen götürdük baktı kulağı iltihaplanmış kuzumun hakikaten bende müthiş artılar yaratıyo böyle şeyler işte :)

evet özel muayenehanesi var önceden umut tıptaydı orası kapandı şimdi umut tıpın ilerisinde tatlıcı zenka var onun yanında kavanlar iş hanında

evet özel muayenehanesi var önceden umut tıptaydı orası kapandı şimdi umut tıpın ilerisinde tatlıcı zenka var onun yanında kavanlar iş hanında

Peki saol aklımda bulunsun. Ben yine de konak hastanesi konusunda cevap bekliyorum. Orası annemlerin evine cok yakın, gitmesi kolay oluyor. Yok mu oraya giden yaa??

rica ederim inşallah aklına yatan bi doktor bulursun bu miniklerin sağlığı çok önemli anneler için kolaylıklar dilerim

Bizim doktorumuz da Suat bey.kızım 5 yaşında ve doktorumuzu çok seviyoruz.Ayrıca Acıbademdeki ali beye akademideki hülya hanıma konaktaki Halil beye 5 basar.Çok iyi ve ilgili birisi bence ona gidin

arkadaşlar ben 7 martda doğum yaptım ve bir kızım oldu malumunuz bütün bebeklerin doğumdan itibaren olmaları gereken aşıları vardır.doğumumdan sonra konak hastanesinin çocuk doktorlarından HALİL ARSLANKAYA ya gidiyorduk kızım için doğum sonrası ilk kontrolümüzü olduk ve bir ay sonra gelmemizi istedi kontrol için ve hepatit B aşısını olması için bizde iyi doktor diye dinledik ve olanlar oldu 7 nisan da randevumuz vardı ve gittik herşey iyi gidiyordu rutin kontrolumuz yapıldı ve HALİL ARSLANKAYA kendi elleriyle kızıma aşısını yaptı ve biz teşekkür edip çıktık arabada kızımı emzirdim ve evimize geldik o satten sonra kızımda bir uyku hali seyretti ve bu durum uyanması gereken zamanda devam edince uyandırmaya çalıştık uyanmadı hiç bir şekilde besleyemedim bu durumda panik oldum ve doktora ulaşmaya çalıştım defalarca cep telefonundan aramama rağmen açmadı daha sonra hastaneyi aradım nöbetçi çocuk doktoruyla görüştüm hastaneye gelin bi bakalım dedi bizde apartopar hastaneye gitmek için hazırlandık o esnada sayın HALİL ARSLANKAYA beni aramışsınız die geri aradı ve durumu anlatınca bu durum normal gitmeyin hastaneye dedi bizde tamam dedik kapattık ama hastaneye gittik hemen nöbetçi doktor gerekli tetkikleri yaparken hastane yönetimi doktor HALİL ARSLANKAYA ya ulaşmaya çalıştılar fakat beyfendi cep telefonunu kapatmış ev telefonuna cevap vermiyor hiç bir şekilde kimse ulaşamdı benim kızım onun yaptığı aşı yüzünden tam 11 saat baygın halde kaldı şimdi hakkımı yasal yollardan arayacağım fakat size bunu anlatmamın sebebi sizinde canınız yanmasın bu hastane gerçekden çok ii ama bu doktor orda çalışmayı hak etmiyor hastane yönetimi doktor hakkında soruşturma başlattı bu olay karşısında..

benim kızım 2 aylık olana kadar halil beye gidioduk ama gaz yüzünden ememeyen cocuga mama takviyesi yaptırdı ve kızım beni yavas yavas bıraktı 2.5aylıkkende sütüm tamamen kesildi emmediği için... kolik sancılarının ilkbasladıgı aksam kızım günde 4 defa katıldı aglamaktan aglarken nefes alamıo ve morarıo şimdide huy edindi zaten artık gün boyu ulaşmaya çaliştik acmadı bizde hastası olmamamıza ragmen akşam 7 gibi yalçın beyin muayenehanesini aradık hemen gelin dedi sonuç olarak o care oldu derdimize halil bey yüzünden aylık gelişim yönünden kızım 1 ay geriden gelio halil bey yüzünden yalçın beyden de ben memnunum ama memnun olmayan cok kişide tarzını beğenmemiş herkese iyi gelecek diye bişi yok ama halil bey hakkında cok duydum bu tür şeyler...

konak hastenesinde doğum yaptım ben erdinç bey gelmişti ilk muayeneye ben sevmişti eşim istemedi onuda çünkü erdinç beyin asıl uzmanlık alanı yenidoğanmış ve 1 yaş üstü bebek ebeveynlerinden şikayetler duyunca illa kızımızda büyüyüyecek allahın izniyle diye vazgaçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…