Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar konakta epidural normal doğum yapmak istiyorum, fiyatı 1500 müş, orda bu şekilde doğum yapanların yorumlarına ihtiyacım var karar vermek için, kimseyi bulamıyorum
arkadaşım spinal sezeryan oldu, epidural gibi belden iğne yapılıyor onda da, anestezist 7 kez iğne yapmış ağrımadı ama çok sinir oldum demişti.bende spinal sezeryan ile doğum yaptım ilk seferde uyuşturdular.tabi ben istanbuldayım
arkadaşım spinal sezeryan oldu, epidural gibi belden iğne yapılıyor onda da, anestezist 7 kez iğne yapmış ağrımadı ama çok sinir oldum demişti.bende spinal sezeryan ile doğum yaptım ilk seferde uyuşturdular.tabi ben istanbuldayım
spinal de tek bir iğne vuruluyor fakat epiduralde serum gibi katater yerleştirilip sürekli ağrı kesici dozlar veriliyor ordan, ben epidural normal doğum yapmıştım ilk cocugumu, ama başka yerdeydi, konakta nasıl yapıyorlar onu cok merak ediyorum, spinali yapmayı becerememiş o zaman anestezi uzmanı, 7 kez denemiş, içime bi kusku düştü şimdi