Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaelindeki özel cihan hastanesinde doğum yapan varmı?hastane hakkında bılgı almak ıstıyorumda.dogumumu orda yapamayı dusunuyorum ama orda doguran kımseye rastlayamdım henuz![]()
çünkü yeni açıldı :)) az daha doğum yapan orda ben de oraya gidiyorum gökhan beye.muhtemelen bende orda yapıcam doğumumu.siz hangisine gidiyosunuz.
çünkü yeni açıldı :)) az daha doğum yapan orda ben de oraya gidiyorum gökhan beye.muhtemelen bende orda yapıcam doğumumu.siz hangisine gidiyosunuz.
gökhan beyden memnunmusunuz bende körfez marmara gidiyorum ama doktorumu değişmek istiyorum gökhan beyden memnun olanda var olmayanda ama aklımın kösesinde var sen de fikrini söylermisin
arkadaslar bende kararsızım hangi hastaneye gideceme alikahya ya mı gitsem yoksa umuttepe arşatırmayamı bilmiyom sizde bana bi yardım edin ya
yani ilk zmanlar değiştirebilirim diye düşünüyordum.ama sonradan birbirimize alıştık.kibar birisi gökhan bey,sorularınıza da kırmadan cevaplar verebiliyor.birde çok ameliyata giriyor.o yüzden deneyimlidir diye düşünüyorum:)) allahtan bişey çuıkmazsa doğumumu da gökhan beye yaptırmayı istiyorum.dediğim gibi artık alıştık biirbirimize:))
çok tsekkürler arkadasım cevap gelmeyecek sanıyordum ama cvbını görünce sevindim . bende karar verdim büyük ihtimal cihan hastanesine gidicem gökhan beye . bu arada kac haftalık hamilesin . muaynesi 50 tl ymiş gökhan beyin 20 haftadan sonra muayne ücreti değişiyormu acaba bir bilgin varmı konakta 20. haftadan sonra değişiyormus . acaba cihan hastanesi de öyle mi
ben 25 haftalık hamileyim canım.ben ilk hastalarındanım cihan hastanesinin ilk zamanlar 23 gibi bi ücreti vardı.şimdi 48 tl olmuş.ama biz hala ilk verdiğimiz ücretten ödememizi yapıyoruz.7 yada 8.haftaydı sanırım ilk oraya gittiğimde.hala da değişmedi ücreti.bazı testlerinden ücret alıyolar artık.ilk zmanlar o da yoktu.sadece muayene ücreti veriyoduk.tabi ssklıyım ben.(seni bilemiyorum ama) sen kaç haftalıksın peki?
ben ikiisne de gitmediğim için bişey diyemicem(
ne güzel canım benim sen baya bir yol almışsın.:) bu arada cinsiyet ne merak ettim ne güzel ya :):)ben de bu gittiğimde doktor belki cinsiyeti söyler:)rabbim kucagımızada almayı nasip eder insaallah saglıklı bir sekilde en öenmlisi o bende 15. haftamın içindeyim ama benim doktordan yana bir sansım olmadı enson körfez marmara hastanesine gidiyordum tam alıstım derken doktora .doguma siz mi gireceksiniz dedim ve ben giremem cünkü ben istanbulda oturuyorum dedi. hangi doktor nöbetçi olursa o girer doguma dedi bide dedimki olurda acil bir durum olursa sormak istediğim bişey olur telefon numaranızı verebilirmisniz diye sorunca hastaneyle diyolaga gecersin dedi bana .ozman bende hersey bitti devletede gitsen hangi doktor varsa o yaptırcak özel bi farkı olmalı sonucta .o yüzden doktorumu acil değiştirmek istedim cünkü haftalar da ilerliyor gökhn bey aklımda aslında basından beri ama körfezde oturuyorum o yüzden marmara düşünmüştüm hep . cihan hastaneside A sınıfı özel hastane oldu fiyatıda o yüzzden arttı . ben baya bir asartırdım konak hastanesi ve cihanı ve suan cihanda karar kıldım normal dogumu 900 tl yapıyormus . fiyatlar artmadan sezaryanı 900 yapıyormustu ama şimdi i sezeryan olsun epidural olsun onları daha ögrenemedim .bende senin gibi ssk lıyım o yüzden dogal olarak dogum ücretlerinide araştırıyorum ekstradan fiyat cıkmasın diye malum sadece dogumla bitmiyor masraflar cocuk oldumu masraflar dahada cogalacak:) canım bakalım bayrama dogru gidicem bu ara randevu almam lazım baslıcam bismillah diyerek artık değiştirmek istemyrm doktor dogum yapacagım yerde kalmak istiyorum bakalım neler olacak:):)
canım sen hangi hastaneye gidiyosun ???
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.allah izin verirse bi prensesimiz olacak teyzesi:) doktora alışmak çok önemli.kendine yakın hissedebileceğin bi doktor bulman şart ki sen de bebiş de rahat edin.bize ilk gittiğimizde kendi numarasını verdi gökhan bey.bazen şehir dışında oluyorum.telefonla da bilgilendiriyo bizi sağolsun.ama tam olarak işte doğum hakkında konuşmadık biz daha.bu sefer gittiğimde konuşucaz detYLI Bİ ŞEKİLDE İNŞALLAH...yüzeysel bilgim var :) gökhan bey sanırım izmitte oturuyor.(emin değilim ama).. bi alışveriş merkezinde rastlaştık çünkü oğluyla beraberdi :))bende sanırım ayın 12si gibi gidicem.bayram öncesi:) umarım herşey gönlünce olur arkadaşım.eğer detaylı bilgiler alırsan paylaşırsan seviniriz hepimiz :)))
aminn canım benimm oyy teyzesi yesin onu ozamn prensesi:)amin canım benim evet doktora alısmak zor izmittte oturuyor benim halamın gelini onda dogum yaptı 2 cocugunuda hatta ilk cocugunun ismini gökhan koydu okadar memnundu doktordan anla artık ama kişiden kişiye değişiyor bu durum canım. ben de o aralar gitcem büyük ihtimal bakalım belkide aynı güne denk geliriz belli mi olur:) bu arada marmaradaki doktor bana 2 testi yapcam dedi cagırmıstı sonra ultrasonda baktı vaz gecti 3 lü test yapalım sana dedi benim 2 test yapılmadı .şimdi tam 3 lü test zamanına geteireyimki doktor yaptırak isterse hemen yapılsın diye .sana gökhan bey yaptı mı 2li ve 3lü testleri. bide bu arada dogum hakkında konustugunuzda anlatırsın bakalım merak ettim tatlım:)
aminn canım benimm oyy teyzesi yesin onu ozamn prensesi:)amin canım benim evet doktora alısmak zor izmittte oturuyor benim halamın gelini onda dogum yaptı 2 cocugunuda hatta ilk cocugunun ismini gökhan koydu okadar memnundu doktordan anla artık ama kişiden kişiye değişiyor bu durum canım. ben de o aralar gitcem büyük ihtimal bakalım belkide aynı güne denk geliriz belli mi olur:) bu arada marmaradaki doktor bana 2 testi yapcam dedi cagırmıstı sonra ultrasonda baktı vaz gecti 3 lü test yapalım sana dedi benim 2 test yapılmadı .şimdi tam 3 lü test zamanına geteireyimki doktor yaptırak isterse hemen yapılsın diye .sana gökhan bey yaptı mı 2li ve 3lü testleri. bide bu arada dogum hakkında konustugunuzda anlatırsın bakalım merak ettim tatlım:)
denk gelirsek ne hoş olurdu :)) 2li test yaptı bana gökhan bey.2li testim iyi çıkınca 3.ye gerek duymadı.12.haftamda yapıldı testim.senin 3.için ne zman gelmen gerektiğini diğer doktor söylemişmiydi?hem 2li test daha kesinmiş 3lüye göre neden öyle bişey yaptıki o doktor.bazen ultrasonda bebeğin burun kemiğine bakıyolar.eğer görünüyosa genelde bu iyiye işaret demetir.gökhan bey bana öyle demişti:))belkide seninkide öyle görmüüştür.her doktorun farklı stili var..konuşunca da merak etme canım hemen yazarım.ama dediğim gibi daha bayaa var.bende merak ediyorum :))
doktor neden yapadı bilmiyorum canım gerek yok dedi ben sana 3 lüyü yapayım dedi ultrasondada baya inceledi.sonradan kafama takıldı neden gerek duymadı diye ama odadan cıkmısta bulundum::) güzel hersey dedi tarih verdi 10 ekime randevuyu 3lü test zaten 16 18 hafta arası yapılıyor o ara gitmem lazım doktora
bellimi oluır tatlım denk geliriz belki bir gün senin kacıncı hafta cinsiyeti söyledi gökhan bey
hayırlısı olsun o zman diyelim :) bana 12.haftamda 2li testi yapacağı gün erkeğe benziyo ama kesin demiyorum dedi.15.haftamda kesin olarak kız olduğunu söyledi.19.haftamda da detaylı ultraasona girdim başka bi doktoraa yönlendirmişti gökhan bey.o da yüzde yüz kız dedi.prenseimiz gelecek inşallah yani teyzesi:))sen ne istiyosun?erkek yada kız var mı aklından geçen falan?