kocaeli-özel gölcük aile tıp merkezi-Dr.Faruk Karakaya

hsuboyluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
17
0
86
Kocaeli
Dr.Faruk karakaya..ben çok memnunum tavsiye ederim çok iyi bir doktor..Ayrıca ssk,Bağkur,Emekli sandığı ve tüm özel sağlık sigortalılarıyla anlaşması bulunuyor..

Dr.Faruk karakaya..ben çok memnunum tavsiye ederim çok iyi bir doktor..Ayrıca ssk,Bağkur,Emekli sandığı ve tüm özel sağlık sigortalılarıyla anlaşması bulunuyor..
merhaba arkadaşım bende faruk beyin hastasıyım çok memnunum siz çocuk tedavisi içinmi geliyosunuz cevap yazarsanız sevinirim

arkadaslar bende faruk beyin hastasıyım uzun zamandan berı tanıyorum kendısını gercekten cok ıyı bır doktor kişilik olarakta mesleki başarısı olarakta gıtmeyı düsünen varsa hiç düşünmeden gitsin

slm bende faruk beyle 1 ay önce tedaviye başladım pko luyum yarın aşılama yapıcak çok heyecan yapıorum inşallah hayırlısı ile gönlümüzün muradı olur Allah herkezin yar ve yardımcısı olsun

canım fiyat olarak nasıl acaba?

Merhaba arkadaşlar bende ikinci aşılamamın 5. Günündeyim ama en önemlisi doktorunuza güvenmek benim dr.faruk karakaya çok memnunum..gitmeyi düşünen varsa hiç düşünmeden gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…