Dr.Faruk karakaya..ben çok memnunum tavsiye ederim çok iyi bir doktor..Ayrıca ssk,Bağkur,Emekli sandığı ve tüm özel sağlık sigortalılarıyla anlaşması bulunuyor..
Dr.Faruk karakaya..ben çok memnunum tavsiye ederim çok iyi bir doktor..Ayrıca ssk,Bağkur,Emekli sandığı ve tüm özel sağlık sigortalılarıyla anlaşması bulunuyor..
arkadaslar bende faruk beyin hastasıyım uzun zamandan berı tanıyorum kendısını gercekten cok ıyı bır doktor kişilik olarakta mesleki başarısı olarakta gıtmeyı düsünen varsa hiç düşünmeden gitsin
arkadaslar bende faruk beyin hastasıyım uzun zamandan berı tanıyorum kendısını gercekten cok ıyı bır doktor kişilik olarakta mesleki başarısı olarakta gıtmeyı düsünen varsa hiç düşünmeden gitsin
slm bende faruk beyle 1 ay önce tedaviye başladım pko luyum yarın aşılama yapıcak çok heyecan yapıorum inşallah hayırlısı ile gönlümüzün muradı olur Allah herkezin yar ve yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar bende ikinci aşılamamın 5. Günündeyim ama en önemlisi doktorunuza güvenmek benim dr.faruk karakaya çok memnunum..gitmeyi düşünen varsa hiç düşünmeden gitsin.