• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
118
Merhaba arkadaşlar..

Kocaeli Özel Konak Hastanesine giden ,burada gebelik takibi yaptıran ,doğum yapan arkadaşlar var mı ? Memnun kaldınız mı ?

ablam gidiyor canım. şimdi 15 haftalık ..
2 farklı doktora gidiyor. konaktaki doktorundan ve imkanlarından çok daha memnun..

ınşallah hayırlısı ile kucağına alır...:Saruboceq:Ben Kocaeli tıpta tüp bebek yaptıracağım ama gebelik takiplerimi ve doğumu bu hastanede Konak hastanesinde düşünüyorum...Tabi tekrar hamile kalmak nasib olursa...

Buranın yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok iyiymiş ve 23 haftalık doğan bir bebeği 4 ay küvezde tutarak yaşatmışlar....

badem canım sanırım sen hamisdin değilmi üzücü bir olay yasadın yazılarını okuyodum canım ins gene hamis kalırsın ilk tedavini nerde görmüstün simdi neden kocaeli tıbı düsündün merak ettimde bende tüp bebe tedavisine baslıcam kocaelide oturuyorum ama bilemiyorum galiba özelde yaptırıcam daha karar vermedim birde tıp fakültesinde raporu cabuk cıkartıyolarmı bir bilgin varmı sartlarını biliyormusun eger beni cok ugrastırıcaklarsa yaptıramıcam galiba simdiden canım tedavin ins hayırlısıyla sonuclanır ayrıca konak hastanesinde benimde arkadasım dogumun u yaptı gayet menun kalmıstı

badem canım sanırım sen hamisdin değilmi üzücü bir olay yasadın yazılarını okuyodum canım ins gene hamis kalırsın ilk tedavini nerde görmüstün simdi neden kocaeli tıbı düsündün merak ettimde bende tüp bebe tedavisine baslıcam kocaelide oturuyorum ama bilemiyorum galiba özelde yaptırıcam daha karar vermedim birde tıp fakültesinde raporu cabuk cıkartıyolarmı bir bilgin varmı sartlarını biliyormusun eger beni cok ugrastırıcaklarsa yaptıramıcam galiba simdiden canım tedavin ins hayırlısıyla sonuclanır ayrıca konak hastanesinde benimde arkadasım dogumun u yaptı gayet menun kalmıstı

Orada ilk denememde hamilelik elde etmiştim..Bu yüzden tekrar orayı düşünüyorum..Biz 3 senelik evliliği doldurmadığımız için rapordan yararlanamadık malesef canım...Orada ssk lıya 500 ytl tüp bebek...

merhaba ben de kocaeli de oturuyorum ve konak hastanesi hakkında gerçekten iyi şeyler duyudum özellikle erkan bey çok iyi doktormuş hastane çok güzel ilgileniyormuş ben de bebek düşünüyorum ve eğer doğum yaparsam konakta yapmayı düşünüyorum

ben aralık ayında konak hastanesinde doğum yaptım. eger özel hastane konforu arıyorsan kesinlikle kötü bir hastane. ama ben özel ilgi alaka beklemem, odam ayrı olsun, refakatcım rahat etsin diyorsan işini görebilir. yani konfor açısından birtek bunları bulabilirsin. öyle özel hastane diye çok da fazla ilgi bekleme bu hastaneden.. doğum için 1000 ila 1500 tl ücret istiyorlar. ben acıbademi düşünmüştüm ama 6000 lira istediler. özel sigortam oldugu halde gene de dünyanın masrafını çıkardılar. o yüzden konakta doğum yaptım. doktorum gülcin hanımdı. eger sormak istediğin ayrıntı olursa yardımcı olmak isterim..
Çok sağol canım...Yaşadığım şehirde de konforlu özel hastane var ama benim bu hastaneye sıcak bakmamın sebebi yeni doğan yoğun bakım ünitesindeki doktorlar..Hele 23 haftalık erken doğan bir bebeği yaşatmış olmaları beni baya etkiledi...

Gebelik takiplerini burada mı yaptırdın? ultrasonları nasıldı ? 4 boyutlu renkli ultrason var diye yazmışlar hastane sitesinde....:uhm:

gebelik takibimi de burda yaptırdım. evet yenidoğan yoğun bakımı ve tenidoğan yoğun bakım doktoru çok kaliteli.. bu konuda konak hastanesini tek gecerim elbette. ultrasonlar da her doktorun odasında ultrason cihazı var. hepsi de 4 boyutlu. ben gebzedeki anadolu sağlık merkezine de gidiyordum. orada yanlış hatırlamıyorsam kadın doğum uzmanı var ve hepsi 1 tane ultrason cihazını kullanıyor. yarım saat yol gidip muayeneye giriyorduk, 5 dk bile tutmuyorlardı ultrasonda. eşimle gıcık oluyorduk. ama konakta 45 dk muayene oluyorsan yarım saat seni ultrasonla muayene ediyo.. sen de bol bol bebişini görüyorsun.. tabi belki zararlıdır diye o kadar çok tutmuyorlardır ama insan karnındaki bebeği görmek istiyor. böyle işte canım.. hersey gönlüne göre olsun. sanırım sen de aralık annesi olacaksın değil mi? ben burdayım ve herzaman yardımcı olmaya hazırım..

gebelik takibimi de burda yaptırdım. evet yenidoğan yoğun bakımı ve tenidoğan yoğun bakım doktoru çok kaliteli.. bu konuda konak hastanesini tek gecerim elbette. ultrasonlar da her doktorun odasında ultrason cihazı var. hepsi de 4 boyutlu. ben gebzedeki anadolu sağlık merkezine de gidiyordum. orada yanlış hatırlamıyorsam kadın doğum uzmanı var ve hepsi 1 tane ultrason cihazını kullanıyor. yarım saat yol gidip muayeneye giriyorduk, 5 dk bile tutmuyorlardı ultrasonda. eşimle gıcık oluyorduk. ama konakta 45 dk muayene oluyorsan yarım saat seni ultrasonla muayene ediyo.. sen de bol bol bebişini görüyorsun.. tabi belki zararlıdır diye o kadar çok tutmuyorlardır ama insan karnındaki bebeği görmek istiyor. böyle işte canım.. hersey gönlüne göre olsun. sanırım sen de aralık annesi olacaksın değil mi? ben burdayım ve herzaman yardımcı olmaya hazırım..

Canım ben 40 gün evvel 18 haftalık ikiz bebeklerimi doğurdum ve çok küçük oldukları için herhangi bir müdahale yapılmadı ve öldüler.....Biri kız biri erkekti meleklerimin...Temmuz annesi olucaktım.....
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden.....
Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum,araştırma yapıyorum....

canım anladım. rabbim hayırlısını versin sana da inşallah. ben seni 2009 aralık annelerinde görünce öyle sanmıştım.. konak yoğun bakım olarak iyiymiş çok duydum methini.. buraya gelirsen de kocaelinde yardımcı olmak isterim seve seve

konak hastanesının emeklı sandıgıyla anlasması var mı?

bırde eger varsa muayene ucretı ne ödenıyor? bılgısı olan var mı?

ben aralık ayında konak hastanesinde doğum yaptım. eger özel hastane konforu arıyorsan kesinlikle kötü bir hastane. ama ben özel ilgi alaka beklemem, odam ayrı olsun, refakatcım rahat etsin diyorsan işini görebilir. yani konfor açısından birtek bunları bulabilirsin. öyle özel hastane diye çok da fazla ilgi bekleme bu hastaneden.. doğum için 1000 ila 1500 tl ücret istiyorlar. ben acıbademi düşünmüştüm ama 6000 lira istediler. özel sigortam oldugu halde gene de dünyanın masrafını çıkardılar. o yüzden konakta doğum yaptım. doktorum gülcin hanımdı. eger sormak istediğin ayrıntı olursa yardımcı olmak isterim..

peki canım gülçin hanımdan memenunmusun ben cankat tıpta funda hanıma gidiorum doğum için Derince devlet hastanesini düşünmeye başladım orda Ahmet Doğruöz varmış çok iyi diyorlar ne diyorsun gülçin hanım nasıl bi dr çünkü dr konusunda kafam çok ama çok karışıkfisfisfis

Şimdi SKK lılara muayene için 50 ytl isteyen herhangi bir özel hastaneye yok çok şükür.....

arkadaşım yakın bir zamanda konak hast. doğum yaptı doktoru gülçin hanımdı çok memnun olarak ayrıldı doğumdan sonra hastahaneden.

gülçin hanıma bi gidicem bende merak ettim açıkçası 50 ytl muayene ücreti nin yanında 10 ytl de devletin istediği katkı payını alıyorlarmışş.

gülçin hanıma gitmeyi düşünen arkadaşlar, gülçün hanım 28 haftalık hamile. haziran 25 de ameliyatı var. bilginiz olsun istedim. sonuçta doğum yaptıracak olan doktorun takibini yapması çok önemli...

Merhaba arkadaşlar..

Kocaeli Özel Konak Hastanesine giden ,burada gebelik takibi yaptıran ,doğum yapan arkadaşlar var mı ? Memnun kaldınız mı ?

merhaba,

gülçin hanımın eşi konakta kbb doktoru eşime ve kardeşime burun ameliyatı yaptı.biz hastaneden memnun kaldık valla bende gebelikte gülçin hanıma gidicem burdaki yorumlarda baya iyi.

arkadaşımda alikahyada kadın doğum hastanesinde doğum yaptı.ssk ile para ödemedi hiç memnun kaldı.doktorun özeline gidiyodu ama testleri hastanede yaptırdı.doktorun adını hatırlamyom ama soran olursa öğrenirim.

Back
X