Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildigim kadariyla Kocaeli sehir hastanesinde tup bebek yok. Umuttepede yapiliyor. Ben orada yaptirdimMerhaba. Özelde 2 başarısız denemem var şimdi devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum. Kocaeli şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varsa bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Hastaneyi arayıp sormuştum yapıldığını söylediler ama detaylı bilgi alamadım belki buradan giden varsa bilgi almak için yazdımBenim bildigim kadariyla Kocaeli sehir hastanesinde tup bebek yok. Umuttepede yapiliyor. Ben orada yaptirdim
Sitesine de baktim simdi tup bebek bolumu yok. Yine de yanlis bilgi vermeyeyim :)Hastaneyi arayıp sormuştum yapıldığını söylediler ama detaylı bilgi alamadım belki buradan giden varsa bilgi almak için yazdım![]()
Evet sitede yoktu ama aradığımda olduğunu söylediler bilemiyorum belki yeni açılmıştır araştıracağım bakalımSitesine de baktim simdi tup bebek bolumu yok. Yine de yanlis bilgi vermeyeyim :)
Umuttepe ile Kocaeli şehir hastanesi farklı yerler mi oluyor acaba birde size iki asilama yapildimi öncesinde nekadar süre beklediniz tup bebek için acabaBenim bildigim kadariyla Kocaeli sehir hastanesinde tup bebek yok. Umuttepede yapiliyor. Ben orada yaptirdim
Evet umuttepe kocaeli universite egitim ve arastirma hastanesi oluyor.Umuttepe ile Kocaeli şehir hastanesi farklı yerler mi oluyor acaba birde size iki asilama yapildimi öncesinde nekadar süre beklediniz tup bebek için acaba
Uzun gibi süreç ama yinede hızlı ilerlemiş peki ücret aliyorlarmi bazi doktorları ozel oluyormuş diye duydum makul ücret alınıyor dediler bilginiz varmi bu arada saglikla kavusun insallah birde embryo kalitesi hakkında bilgi veriyorlarmıEvet umuttepe kocaeli universite egitim ve arastirma hastanesi oluyor.
Ben eylul sonunda evraklarimi verdim, 1 ay sonra arayip cagirdilar. Kasim ve aralikta pespese 2 asilama oldum, tutmadi. Ocakta yumurta toplama oldum. Subat ve martta rahim dinlendirme oldu. Nisanda transfer oldu.
Asilamalar olmasaydi daha hizli olurdu ama ben raporlu yaptirdigim icin asilama sarti vardi.Uzun gibi süreç ama yinede hızlı ilerlemiş peki ücret aliyorlarmi bazi doktorları ozel oluyormuş diye duydum makul ücret alınıyor dediler bilginiz varmi bu arada saglikla kavusun insallah birde embryo kalitesi hakkında bilgi veriyorlarmı