• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli tıp fakültesi

demiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
213
0
116
Zonguldak
arkadaşlar kocaeli tıp fakültesinde tüp bebek veya aşılama deneyen birileri varmı?
çok acil bilgiye ihtiyacım var açılan konulara baktım bişey bulamadım
lütfen bana yardımcı olun
şimdiden hepinize teşekkür ederim a.s.

canım ben yarın tüpbebek için randevu aldım. eray beyden araştırdım .zaten benim dr eray beyi çok methetti..annem sürekli üniversitenin hastası o da benim için araştırdı.olumlu konuşmuş hastaları.bu siteden bi arkadaş onun hastası aşılamayla hamile hemde ikizkere canım.ben yarın kendim gidip görüşeyeyim sana dahada detaylı bilgi vererim .dr hiç uzakalar gitme dedi. hemşireleri bile alamn hastanesinden getirmiş eray bey.kendisi hacettepe mezunuymuş. bakalım detayları sonra veririm canım öptüm kendine iyi bak
Şeniz

canım çok teşekkür ederim.şimdiden biraz olsun rahatladım bile.
inşallah görüşmen olumlu geçer.en kısa zamanda haber bekliyorum.
çok öpüyorum :1hug:

bugün ön görüşme için hastanedydim demiraycım valla orda ki hastalrı çok methetti eray beyi .bende ön görüşmede memnun kadım ilgisinden personel de öyle yeni kurulmuş bir yer belki dezavantaj dersin ama sorumluluklarının farkında gibi geldi bana şimdiden başarı oranları iyiymiş .hem diğer tüp bebek merkezlerine göre daha uygun .orda bi hastayla tanıştım. iki kere tüp bebek yaptırmış tutmamış.özelde yeditepe üniversiteden randevu almış.eray beyi duyunca iptal etmiş .şimdi onun hastası kız aşılamaya başlamaış kıza boşu boşnua iki kere tüp bebek yapmışalar anlıyacan. bakalım detayları sonra yazarım .umarım ilk gördüğüm ilgi alaka daim olur. pazartesi tetkiklerimi yaptırcam 17 temmuzda dr izinden gelecek .ondan sonra başlıcaz sanırım .inşallah hrşey temiz çıkar.
:teytey:

canım inşallah herşey yolunda gider sana ne kadar teşekkür etsem az.a.s.
eşimin arkadaşının kız kardeşi orada biyolog.daha önce bahçeci kliniğinde çalışıyormuş.madem ki doktor daha izindeymiş bende tüp bebek raporumu alayımda ağustos başı gibi gideyim.
hem bizede ankaradan daha yakın kocaeli benim aşılamalarım ankara tıp fakültesinde yapılmıştı.
allah inşallah bundan sonra yüzümüzü güldürür.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.:emir_bebek:
kimbilir orda belkide tanışma fırsatıda buluruz.
herşey gönlünce olsun:1hug:

canım inşallah tanışır hamile kalır bunu da birlikte kutlarız.:içelim::içelim::içelim::teytey:

Back
X