Kocaeli Tıp Fakültesine gidenler....

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
96
Kocaeli
merhaba kızlar,

bu ay ilk defa kocaeli umuttepe gidicem. prof. dr. izzet yücesoydan randevu aldım, aranızda hiç bu doktora giden varmı? benim sorunum pko, umarım çözüm bulur benim için.

merhaba kızlar,

bu ay ilk defa kocaeli umuttepe gidicem. prof. dr. izzet yücesoydan randevu aldım, aranızda hiç bu doktora giden varmı? benim sorunum pko, umarım çözüm bulur benim için.
Rabbim gönlündeki muradı versin inşallah tez zamanda, ben koü de tüp bebekle ilgilenen eray ve birol hocaya uzun süre tedavi oldum. Oradan hiç memnun kalmadım, hele şimdi muayene farkı alınmadığı için pek iyi değilmiş. İzzet hocayı infertilite konusunda ilgilendiğini hiç duymamıştım. Ben boşa zaman, para ve umutlarımı kaybettim o hastanede. Ancak maliyeti düşük, yada sgk hakkın varsa dene istersen. Ben kısmetine mani olmayayım iyice araştır. Bunlar sadece benim görüşlerim. Birde google dan araştır bu başlıkla açılmış eski sayfalar var. orada çok kişi yazmış. onları da okumanı öneririrm.

umuttepede yanlış yapılan bir işlem sonucu hayatını kaybetmişbir yakınım bununla birlikte onkolojik tedavi almış olan kuzenimin hikayesini bilmeden otizim tanısı koyarak psikolojimizi mahvettiklerini hatırlayarak tavsiye edemiyeceğim. Üniversite hastanelerinde insanların kobay olarak kullanıldığını düşünüyorum ama sizin alanınızda iyi olup olmadıklarını iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Back
X