Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Senin raporun çıkmıştı dimi ozaman bizim işlemlerde iptal ben bir türlü ulaşamadım gitmeyi düşünmüyordum zaten ama sorun olurmu diyene düşünmeden edemiyorum

Canım hiç üzülme aynı yedavi okanda olunca 5 olgun yumurtam toplandı ikisi5.güne gitti biri6.güne gitti. Mola ver dinlen yeniden dene sakın vazgecme.
Toparlanip deniycez 1 kez daha napalim.raporsuz 10 bin olsa okan ilaclarla 15 bini bulur herhalde.napalim artik ilerde pisman olucagima deneseydim diye borclanirim daha iyi.

Sordum islem ucreti 590 tl ve rapor hakkiniz yandi dediler.hayirlisi allah beterinden saklasin cumlemizi
Canim hayırlısı olsun.kac yumurta toplanmisti senin.benimde ilk denememde hic dollenme olmamisti.emek hocayla konus yardimci oolur.ozelden randevu alip konus ama.ozelde yaptiricaksan raporsuz yaptirman gerekicek.

Canim hayırlısı olsun.kac yumurta toplanmisti senin.benimde ilk denememde hic dollenme olmamisti.emek hocayla konus yardimci oolur.ozelden randevu alip konus ama.ozelde yaptiricaksan raporsuz yaptirman gerekicek.
Ultrasonda 8 sayildi ama 6 toplanmis.nasil oldu bunuda anlamadim.zaten rapor hakkim bitti.heruerde ozel yaptiricam artik.umuttepede yaptirmam ama oyuzden emek beye gitsem ne konusucamki zaten bu ara randevuda yok hastanelere.

canlar sonucumu merak edıyordunuz. ben ıdrarda test yaptım. pozitif cıktı sukur. ama benım ıcın sonrası daha önemli. malum yarım rahimliyim. dualarınızıa ıhtıyacım var. sizde benım duamda olacaksınız.

Cok sevindim sizin adiniza .gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallah . Dua edicem size Allah in izniyle guzel olacak.

Hayırlı olsun. Ben de yarım rahimliyim.Daha önce bununla ilgili ne gibi problem yaşadınız?

Hayırlı olsun. Ben de yarım rahimliyim.Daha önce bununla ilgili ne gibi problem yaşadınız?
yaaa masallah sızde 28 haftalık hamılesınız. saglıkla tamamına ersın ınsallah. ilk iki gebeliğim 10. hafta düşükle sonlandı. sonra 4 kimyasal gebelık yasadım. bunları yarım rahım e bagladı doktor.siz nasıl anladınız yarım rahımlı oldugunuzu?

Amin inşallah.darisi size ve tüm isteyenlere nasip olsun insallah.Umuttepede jinekolojiye gittim orda istenen tetkiklerden biri de rahim filmiydi.Orda öğrendim.hocalar erken doğum ve dusuk riskleri olabilir yarım rahimlilerde demişti.Emek hoca 41 haftada doğuran da oldu demişti.

evet benım doktorumda Emek hoca idi. daha sonra Eray hocaya gectım tüp denemem daha iyi bir laboratuvarda yapılsın diye. sizinde tüp bebek mi? bu haftaya kadar herhangi bir problem yasadınız mı? ilk gebeliğiniz sanırım

Evet tüp bebek ve ilk gebelik. Emek hoca ile devam ettim.kontrollerim 3 haftada bir yapiliyor.cok şükür şimdilik bir problem yaşamadım bebek büyüdükce sorun olur mu bilmiyorum ama ikiz üçüz hatta dorduz doğuranlar bile oluyor sonuçta rahim esnek bir yapi.bazilari yarım oldugunu doğumda öğreniyormus.insallah bizde o kadar şanslı olup 40.haftayi buluruz

Inan kendim kadar sevindim allah yardimcin olsun,saglikla kucagina al bebisini insallah,allah bundan sonraki sureci sana cok kolay yasatsin tereyagdan kil ceker gibi olsun canim ❤

Yİne olmadı canım adet oldum eş kaynaklı benim sıkıntı sanırım embriyo kaliteli olmuyor özelde denicem nasipse inş su korona geçerse inş güzel günler bizimle olsun

Yİne olmadı canım adet oldum eş kaynaklı benim sıkıntı sanırım embriyo kaliteli olmuyor özelde denicem nasipse inş su korona geçerse inş güzel günler bizimle olsun
Canim hayirlisi olsun .daha yasin genc vaktin cok olur insallah allahin izniyle.dondurulmus varmıydı ?

Canim hayirlisi olsun .daha yasin genc vaktin cok olur insallah allahin izniyle.dondurulmus varmıydı ?
Malesef 3taneydi 2 tanesi transfer oldu 3 aymı anda çözüldü diğeri ölmüş 29 yaş ama işte olmayınca olmuyor artık bakalm durumlar düzelimce kısmetse başka hastane araştrcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…