- 17 Mayıs 2023
- 169
- 233
- 23
Bu ay olumsuz olduğu için biraz kendimizi dinlendirip 3-4 ay sonra tekrar başlayacağız . Ben özel konakta yaptırdım ve 100 bini buldu bütün herşey . Eğer böyle bi rapor şansım varsa bu şekilde ilerlemek istiyorum ve emek hocayla inşallahBenim bildiğim sadece bir kere ücret alıyorlar 13 bin kadar ilaçlar 5.300 gibi tutuyor rapor sayesinde dondurma işleminde eğer transfer edeceğinden fazlası var işte diyelim ki 2 embriyo var kalan 1 tanesi için ayrı olarak ücret istiyorlar öyle konuşuyordu bir kişiyle sekreter 1 sene dondurma ücreti olarak istiyorlarmış
Özelde suan çok pahalı gerçekten böyle bir hakkımız varken deneyin bencede .Bu ay olumsuz olduğu için biraz kendimizi dinlendirip 3-4 ay sonra tekrar başlayacağız . Ben özel konakta yaptırdım ve 100 bini buldu bütün herşey . Eğer böyle bi rapor şansım varsa bu şekilde ilerlemek istiyorum ve emek hocayla inşallah
İnşalah herkes olumlu sonuçlar alırÖzelde suan çok pahalı gerçekten böyle bir hakkımız varken deneyin bencede .
Peki bu raporu alınca sgknın anlaşmalı özel kurumlar da da geçerli olur muÖzelde suan çok pahalı gerçekten böyle bir hakkımız varken deneyin bencede .
Net bir bilgim yok ama benimde aklımda bu soru bir sonraki randevuda sorarımPeki bu raporu alınca sgknın anlaşmalı özel kurumlar da da geçerli olur mu
Olur haber verirsen sevinirimmm . Birde bu rapor için direk tüp bebek ilk randevudan alıcam dimiNet bir bilgim yok ama benimde aklımda bu soru bir sonraki randevuda sorarım
Aynen canımOlur haber verirsen sevinirimmm . Birde bu rapor için direk tüp bebek ilk randevudan alıcam dimi
Ben birkaç ay önce Umuttepede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Nerede yaptırmalıyız derken doktordan dolayı mi kafanız karışık yoksa Umuttepe de yaptırıp yaptırmamaktan dolayı mı? Ona göre cevaplarım sorunuzu.Kızlar ne durumdasınız sürecinizi paylaşır mısınız ? Tüp bebek için tedaviye başlayacağız ama kafam çok karışık nerede yaptırmalıyız
İlk kez tüp bebek deneyeceğiz ve raporsuz olarak o yüzden Umuttepe de mi yaptırmalıyım yoksa özelde miBen birkaç ay önce Umuttepede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Nerede yaptırmalıyız derken doktordan dolayı mi kafanız karışık yoksa Umuttepe de yaptırıp yaptırmamaktan dolayı mı? Ona göre cevaplarım sorunuzu.
Raporsuz olmasinin nedeni ne ki?İlk kez tüp bebek deneyeceğiz ve raporsuz olarak o yüzden Umuttepe de mi yaptırmalıyım yoksa özelde mi
3 ay öncesinde fiyatlar bu şekildeydi değişti mi bilmiyorum ama raporsuz hasta olarak ücret belirtilmis kağıtta.İlk kez tüp bebek deneyeceğiz ve raporsuz olarak o yüzden Umuttepe de mi yaptırmalıyım yoksa özelde mi
Ben senin yerinde olsam üzerine biraz daha koyup özelde yaptırırım Umuttepe çok kalabalık ve ilgileri bence az okan üniversitesini falan düşünebilirsinizücretli hasta olarak Umuttepe mi yoksa özelde mi yaptırmak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?