- Konu Sahibi Hellen1330
kocaeli üni uluslararası ilişkiler hakkında ve genel olarak üni hakkında bilgi verip yorum yapabilecek olan var mı arkadaslar tercihler baslıyor ve dogru karar vermek için çok araştırıyorum yardımcı olur musunuz .:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tercih kılavuzu yayınlandı mı?
kocaeli üni uluslararası ilişkiler hakkında ve genel olarak üni hakkında bilgi verip yorum yapabilecek olan var mı arkadaslar tercihler baslıyor ve dogru karar vermek için çok araştırıyorum yardımcı olur musunuz .:/
Kızım okudu bu bölümü ingilizce olarak,eğer hedefin büyükelçilik sefirlik filansa güzel..
Ama çok çalışıp yabancı dilini geliştirman lazım,2 hatta 3 dil bilmek gerekiyor artık..
Kariyer istiyorsan oku,yok okul bitince başka meslek düşünürüm dersen başka bölümü tercih et..
bende dil öğrenip geliştirmek istiyorum kendimi kariyer yapmak istiyorum yani :) daha çok uluslararası şirketlerde çalışmak istiyorum aslında
Akademik kariyer yapacaksan güzel bir bölüm,şirket düşünüyorsan ne kadar faydası olur sana bunun..
Kızım masterını pazarlama üzerine yaptı,çaliıyor şimdi,branşı değilde pazarlama üzerine işe girdi..
yani şirket düşünüyorsan faydası olmaz mı diyorsunuz :/
Cift dal yapmazsan pek yarari yok bu bolumun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl yani çift dal ? :/
Bu bolum tek basina is yapmiyor tamam guzel meslek vaad ediyor ama sadece ediyor iste o yuzden bu bolumu okurken baska bir bolum daha okuman lazim ki ise yarasin baska puan tutan bolum varsa onlara bak bu bolumu bitirip kpss ye girmeden memur olan yok ozel sektorde zaten ise yaramiyor ancak ingilizceni gelistirirsen oda okulda sinirli malesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyice kararsız kaldım şimdi :/ ama baska istediğim bölümde yok hukuk psikoloji zaten tutmuyor.