- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
Rica ederim gönlünüzce sonuçlandırsın rabbim inşallahAllah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim gönlünüzce sonuçlandırsın rabbim inşallahAllah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim![]()
Ben sordugumda yok dediler bana maalesef.. sadece gonal f vardiÖzel konak hastanesi karsısında esin eczanesi var orada bulabilirsiniz tüp bebek, aşılama için gerekli her sey var
Raporlu musun acaba bazıları rapora vermek istemiyor malesef ben konakta yaptırdım tüp bebeği raporsuzdum ücretli almak zorundaydık hepsini gonal f ovitrelle cetrodide hepsini temin ettiler hatta olmayınca eczanede depomuzda var diyordu 15 dkya getiriyorduBen sordugumda yok dediler bana maalesef.. sadece gonal f vardi
Raporluyum evet ama raporlu oldugumu soylemeden direkt yok dedilerRaporlu musun acaba bazıları rapora vermek istemiyor malesef ben konakta yaptırdım tüp bebeği raporsuzdum ücretli almak zorundaydık hepsini gonal f ovitrelle cetrodide hepsini temin ettiler hatta olmayınca eczanede depomuzda var diyordu 15 dkya getiriyordu
Hay Allâh valla şanssızlık olmuş o zaman ben ne zaman gitsem buldum ama temin etmenize sevindim inşallah güzel sonuçlar verirRaporluyum evet ama raporlu oldugumu soylemeden direkt yok dediler
Belki siz sansli zamana denk gelmissinizdirya da ben sanssiz. Istanbuldan temin ettim hepsini sonradan
Cok tesekkur ederim insallahHay Allâh valla şanssızlık olmuş o zaman ben ne zaman gitsem buldum ama temin etmenize sevindim inşallah güzel sonuçlar verir![]()
Tuzla Okan üniversitesi karşısındaki eczanede tüp bebek ilaçları var.Yakınlarım orada İstanbul’dan da alabilirim ama
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşaallah en yakın zamanda kavuşursunuz hayallerinizeTuzla Okan üniversitesi karşısındaki eczanede tüp bebek ilaçları var.
Amin hepimizÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşaallah en yakın zamanda kavuşursunuz hayallerinize![]()
Merhaba İSTANBUL da hangi eczaneden temin ettiniz? Aylardır arıyorum bulamadımRaporluyum evet ama raporlu oldugumu soylemeden direkt yok dediler
Belki siz sansli zamana denk gelmissinizdirya da ben sanssiz. Istanbuldan temin ettim hepsini sonradan
Merhaba uskudarda zeynep kamil ordaki gulen eczanesinden almistimMerhaba İSTANBUL da hangi eczaneden temin ettiniz? Aylardır arıyorum bulamadım