Nova16 Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2024 677 339 23 Cumartesi 10:02 Konu Sahibi Konu Sahibi Nova16 #1 Merhaba arkadaşlar Kocaeli ve Bursa'daki pgtli tüp bebek yapan merkezleri doktorları araştırıyorum bildiğiniz duyduğunuz memnun kaldığınız doktorları merkezleri benimle paylaşırmısınız yardımlarınızı bekliyorum (Üniversiteler açıkçası devlet olmasın)
Merhaba arkadaşlar Kocaeli ve Bursa'daki pgtli tüp bebek yapan merkezleri doktorları araştırıyorum bildiğiniz duyduğunuz memnun kaldığınız doktorları merkezleri benimle paylaşırmısınız yardımlarınızı bekliyorum (Üniversiteler açıkçası devlet olmasın)
ArasaNillGerek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 4.623 2.935 63 31 Cumartesi 10:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Nova16 #2 Nova16 .!.: Merhaba arkadaşlar Kocaeli ve Bursa'daki pgtli tüp bebek yapan merkezleri doktorları araştırıyorum bildiğiniz duyduğunuz memnun kaldığınız doktorları merkezleri benimle paylaşırmısınız yardımlarınızı bekliyorum (Üniversiteler açıkçası devlet olmasın) Genişletmek için tıkla... Bursa ve Kocaelinde yaşayanlar bir el atalım Allahın izniyle
Nova16 .!.: Merhaba arkadaşlar Kocaeli ve Bursa'daki pgtli tüp bebek yapan merkezleri doktorları araştırıyorum bildiğiniz duyduğunuz memnun kaldığınız doktorları merkezleri benimle paylaşırmısınız yardımlarınızı bekliyorum (Üniversiteler açıkçası devlet olmasın) Genişletmek için tıkla... Bursa ve Kocaelinde yaşayanlar bir el atalım Allahın izniyle