Aşılama kocaeli veya ilçesinde aşılama yaptıranlar lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevdalinka59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
S

sevdalinka59

Ziyaretçi
kocaeli veya ilçesinde aşılama yaptırdıysanız bana doktor tavsiyesinde bulunurmusunuz lütfen
birde ne kadar ücret ödediniz aşılama için...
lütfen yardım edin:çok üzgünüm:

slm cnm bende gebzede oturuyorum ama ıst bulda yaptırıdm burdakı doktorlara pek gıtmıyorum ıstbulda ferti-jin tavsiye ederim cok ilgileniyorlar ama benım ıkıncıde tutmadı zaten ıkıncıden sonra tüp bebek demişti hayırlsı olur ıns cnm baska ögrenmek istedigin bişi varsa yaz bana cvp veririrm

çok saol... ben aileden kimseye bu işlere kalkıştığımı söylemediğim için ist.da kalacak yer sorunu ve sorularla karşılaşırım
izmit'te biyer olursa daha iyi olacak benim için
sen ücret ne ödedin canım

akademi hastanesi yapıyomuş canım aşılama 418 tl ücreti

kocaeli veya ilçesinde aşılama yaptırdıysanız bana doktor tavsiyesinde bulunurmusunuz lütfen
birde ne kadar ücret ödediniz aşılama için...
lütfen yardım edin:çok üzgünüm:

slm canım ben üniversitede yaptırdım ılkini tutmadı 2.ye bugün başladım orda eray bey ve sabiha hanım var sağlık güvencesinden yararlanıyorum dr.la ilk görüşme özel 130 tl aşılama ücreti 150 tl ilaçlar ilkinde 367tl tutmuştu 2.de 590 4 ay ara vermiştim özel hastanelerde durum nedir bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm benım aşılama fıyatım 500 dolardı yanı 800 ytl falan tutuyo hersey ıcınde ızmıtte umutepede yapıldıgını duydum cnm bı arastır ıstersen

aşılamayı spermi yıkama tekniğiylemi yapıyorlar

Back
X