kocaelide aşılama yaptıranlar??

Off off keciboynuzu ile vitamin ilaci iciyor esimde ama cerez yapmadim bol bol yoyoe gerci ama
Hepsini bi arada yapmasin zaten cnm.biz artik vitamini biraktgmzda yapmstik o ksrisimi. Tabiki daha cok yenmis oluyor karisim olunca ama..bence o kdr i da yeterli.karaciger zorlanir bu sefer.dedim ya bizde hepsini ayri ayri yaptik.kac aydir deniyorsunuz

Iyi aksamlar cnm bir sorum.olacakti sana esinin sadece morfojisinde miydi sikintin yoksa sperm sayisida dusukluk varmiydi biz bugun test yaptirdik ve sonuc pek.olumlu degil digerine gore artis var ama.oyle cok degil ya sanki hersey cok zorlasmis gibigeliyor

Iyi aksamlar cnm.sayisi iyiydi 100 milyon sizde kac degerlerini paylasirsan bende biraz anliyorum.dr ne dedi peki.belli olmaz o bir milyonla da hamile kalan var hemen moralini bozma :)

Cnm bizim yaptirdigimiz yerde sayi 39 bin uzeri olmasi lazim.bizde 33 bin konsantrasyon 22 milyon molilite yuzde 68 progrrsif hareketlilik yuzde 5 +4 %54 +3. Totelprogresif sperm sayisi 19.5 milyon. Morfoloji yuzde 1 bas anomileti %81 orta parca anoomileri %15 kuyruk anomileri %1 sitoplazmik artik %2. Yuvarlk hucre 1 milyon. Hacim 1.5 ph 7.7

Cnm once 39 bin yazmissin sonra milyon.konsantrasyon 22 milyon kotu degil sayi olarak ama bin ise kotu.. hareketlilik iyi.morfoloji artsa iyi olur

Morfolojiyi duzelticek hic bisi yok dedi emriyolog uzmani ve eray bey medical parka gidiyorum

Gidilebilecek en iyi dr a gitmissin. Sigara iciyorsa biraksin o iyi gelebiliyor.bazen degerler degisiyormus kendiliginden zaten morfoliji % 4 olsa yeter. Keciboynuzu yesin yine de allahtan umit kesilmez.peki ne onerdi eray bey

Kızlar bende gökhan beye gittim beni kontrol etti sonra sperm testi istedi. Whatsapptan sonucu yolladım kendisine hastanede değildi iyi bu sayı yazmış sadece ama kafama takıldı bi baksanıza sonuca oplam sperm sayısı 110,5 milyon
Konstrasyon:17 milyon
Motilite %82
Progresif hareketlilik: %5(+4) %71(+3)
Total progresif sperm sayısı:84.5 milyon
Morfoloji normal form: %3
Başanamolleri:%76
Ortaparçaanomalileri:%17
Kuyruk anomalileri:%1

Ayni benim esimin sonuclari.sayi iyi morfoloji biraz kotu ama hallolur

Eray bey hemen olsun istiyorsaniz asilama yada tup bebek dusunebilirsiniz dedi .ama genede cok karrsiz kaldim.yani bu sonuclara kotu diyemem dedi cok iide degil.ortada bisi dedi ama ankarada kaan aydos var ona gitmeyi planliyorum

Cnm
Morfoloji icin uroloji doktorlari 0 olmadigi surece iyi diyorlar ben onur beye gittim dediki morfolojisi 10 un uzerinde daha hic hasta gormedim.dedi

Eray bey hemen olsun istiyorsaniz asilama yada tup bebek dusunebilirsiniz dedi .ama genede cok karrsiz kaldim.yani bu sonuclara kotu diyemem dedi cok iide degil.ortada bisi dedi ama ankarada kaan aydos var ona gitmeyi planliyorum
Bize de oyle demislerdi aynen.bence kaan aydosluk bir durum degil.yumurta arttirici ilac felan deneyelim deseydin cnm.yalniz degilsin merak etme.o kdr da kotu degil bu sonuclar dogal yolla olmaya bile yetebilir.asilamadan once klomen felan kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…