Kocaelide Demet Boyacıya giden oldu mu?

Beyondparadise

Az İnsan Çok Huzur ;)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.566
2.184
698
9. haftadayım hala doktor bulamadım Demet Boyacı tavsiyesi aldım sizlerrden doktoru Demet Boyacı olan varmı?

Son düzenleme:
16. haftadayım hala doktor bulamadım Demet Boyacı tavsiyesi aldım sizlerrden doktoru Demet Boyacı olan varmı?

kesinlikle tavsiye etmemmmmm :olmaz: çevremiz o kadından yaka silkiyor.. azar desen onda,5 karış surat,hiç dikkat etmeden muayene ediyor,burda kime sorsan hayır der canm.. akademi gökhan gümüştaş öneririm ya da aynı hastanede bayan doktor var

Bılmıyorum benım annemı o amelıyat ettı bır sorun yasamadık allah a sukur anneme sorsan memnun ama herkesın farklı tecrubelerı var daha cok arastır derım

demet boyacı benim doktorum. şuan 11. haftadayım. güvenilir kişilerden tavsiye alarak gittim. çok tatlı bir bayan. bilgili ve tecrübeli olduğunu da söylüyorlar. benim bu konuda yorum yapmam için henüz erken. ama şunu düşünüyorum doktorlar öğretmenler gibi. siz soracaksınız ki cevap alabilesiniz. yani biraz girişken olmak lazım. ayrıca önemli olan doktora olan güveninizdir. birinin sevdiği doktoru diğeri kötüleyebilir. herkesin dediğine kulak kabartmayın....alsanaalsanasmile

beşbuçuk aylık olduk demet hanıma gidiyorum ayda bi kere umarım doğuma girer şimdilik memnunum

Back
X